Ännu en helg till ända!

Förr om åren, vid den här tiden, så såg det alltid ut som en snöstorm som dragit in genom huset. Varje dag!!! Jag måste ha varit rena guldgruvan för tillverkarna av dammsugarpåsar 😉 Nu däremot med 2 korthår, så behöver jag bara dammsuga knappt 2 ggr/v 🙂 Mayo fäller extremt lite, oftast bara några dagar efter dusch. Eazy fäller mer, men det blir inga drivor.

Däremot har jag en massa torrt gräs inne! Mayo älskar att rulla sig och nu när han är nyduschad sen några dagar tillbaka, så tror jag han drar in mer än vanligt.

Har tittat på allt gräs under helgen, men blundat och skyndat mig ut 😉 Idag när det blåser rejält, så passade jag på att ta ett ryck inomhus. Gav hundarna varsitt tuggben och skickade ut dom! Går mycket fortare om jag inte har dom i vägen.

Eazy har stått på bakbenen och tittat på mig när jag dammsög och torkade golven. Fruktansvärt jobbigt att inte få vara med, haha 🙂

Medan golven torkade så passade vi på att gå en sväng! Hilma upptäckte oss och kom i full galopp! Tänk vad taskigt att inte ta med henne 😉

Hon börjar bli för stor och tung för att ”lifta”!

Helgen har ägnats åt bla att planera nya projekt, hoppas att vi snart är igång inne och det går smärtfritt. För när det blir varmare och skönare, då vill jag vara ute så mycket som möjligt och ägna mig åt dom projekten. Och man ska avsluta det ena innan man börjar med nästa 🙂

Har planterat lökar och de har fått sällskap av pelargonerna ute på verandan. En del trädgårdsarbete har det blivit.

Och det hade gått betydligt smidigare om inte Hilma ”hjälpt” mig 😉 Var ju skitkul att äta pinnar, leka i gräs/grenhögen, hänga i spaden eller krattan och det roligaste av allt var nog att åka skottkärra. Så fort jag närmade mig den så hoppade hon upp och skulle åka med, haha 🙂

Ibland gick hon en sväng till garaget för att kolla så husse skötte sig, då han grejat med bromsar och bytt däck hela helgen.

Förutom att hundarna fått sig en välbehövlig dusch, så har de haft fullt upp! De har haft koll på gässen! Grågässen hade vågat sig upp på gräsmattan, men höll sig i vattnet sen 😉 Kanadagässen kom många gånger simmandes och försökte ta sig upp. Men pojkarna skötte sitt jobb perfekt 🙂

”Liven” kom för att få på sommardäcken och på kvällen blev det grillpremiär!

Fullt ös medvetslös 😉

Hilma strävar att smyga på sädesärlan, går inte så bra, haha 🙂

Vi har haft grannkattan på besök igen!

Eazy spårade henne hem till sig när vi hämtade posten! Den katten kände han inte igen 😉

Vårtecken 🙂

Snyggingar <3

Igår kväll fick Lilla Ru & Nyman flytta in i stallet för några dagar! Det har lovats skitväder och då får de vara inne istället!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *