Ännu ett försök!

Rösten börjar som smått komma tillbaka, men efter ca 5 min i telefon så var den ett minne blott. Men det tar sig 🙂 Hostan är lika ”underbar” 🙁

Eftersom Smali också har kommit på efter ca 10 mån att han kan ju faktiskt hoppa över staketet igen. Så har jag följt med hela ligan ut x antal gånger om dagen, så de ska få busa av sig.

Men igår kväll när vi gick ut så hann jag inte sätta foten ute på trappan innan dårarna var borta. Inte kunde jag ropa heller 🙁 Rusar in till Jenni som kastar sig i bilen och åker för att leta efter dem, jag gick i stället och blåste i visselpipan som de inte bryr sig ett smack om. Hon fick tag på dem med en gång, över 1 km härifrån. Jäklar vad snabba de är 😉

Så idag har jag varit och skaffat mer nät, fanns tyvärr bara en rulle, men 20 m var det i varje fall. Så nu har jag höjt staketet där de hoppar över med ca 30 -35 cm. Iko var väldigt fundersam när han var med mig 😉 Huvudsaken är att Smali håller sig på rätt sida, Iko drar inte utan sin kompis.

Det är bara att hoppas att det fungerar denna gång 🙂 Imorgon ska vi kolla på lägenhet åt Jenni i Ekshärad, så blir den godkänd av henne, så går flyttlasset i mitten av mars. Den skulle renoveras först.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *