”Duracellkanin”!

Har jobbat idag. Direkt efter så var det dax för en klippning i Charlottenberg. Märkte väl på Gotland att lockigt hår och blåst = svinto 🙁 Men nu blev jag som ny ;-( Handlat inför helgen, sen hem och fixa middag.

Iko har inte fått det han behöver på ett tag, Smali har fått gått först. Men nu har jag en plan 🙂 Varannan dag ska de få egen tid med matte, träna och bara ha det mysigt. Självklart kommer jag att ha med mig båda nästan som förut, men jag tror de behöver mer egen tid.

Så ikväll har jag och ”Duracellkaninen” Iko varit på långpromenad + lite godissök + lydnad= nöjd vovve 🙂

Mycket spring i bena har han!

Den här ”mannen” är hopplös att ta kort på, inte stilla en sekund 🙁

Han är mer lik en Border collie än en VH, om jag jämför med Smali. Så otroligt snabb och smidig. Liten, muskulös, slank och har stenkoll på mig 🙂 Nu ser han ut som ett korthår, så fruktansvärt urfälld.

Han är såå rolig att jobba med, men det är låångt kvar innan vi kommer i närheten av vad Smali kan 😉

Enda gången har var något så när still, det var i hönsgården, när han fick syn på Gäsper på andra sidan nätet 🙂

Den här lilla, är till min stora glädje en liten höna 🙂 Och de andra 2 verkar vara tuppar, så klart 🙁 Hade tur som fick en spättad höna. Ålga & Lilly ligger på ägg, Ålga är duktig, Lilly är en ”virr potta” som byter rede efter humör. Nu är det meningen att det ska bli kläck i början av veckan. Då kommer jag att dela på ev kycklingar och stoppa under dessa damer så det blir ordning och reda igen. Hoppas ”damerna” blir nöjda med det och att ingen annan får för sig att ruva mer i år.

Immy & Gäsper har en hemsk matte! Upptäckte häromdan att Gäsper hade en ”liten vit luring” i rumpan = avmaskning. Nu är det gjort och de överlevde även denna gång, fast det trodde de nog inte 🙂

Efter 30år med samma gubbe så vore det väl näst intill skönt att få sova själv. Men nejdå! Det är hopplöst att sova ensam, men imorgon blir det som ”vanligt” igen 😉 Överlever nog en natt till 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.