Gillar att planera!

Om ingen märkt det än, så är jag en planerings människa 😉 Det är ju så kul! Särskilt om de går i lås 😉

Isbarhönan Häxa fick totalt 5 kycklingar, så söta 🙂 3 ägg var tomma! Så imorgon ska den nyblivna modern få kokt ägg blandat med undulatfrön till frukost! Får även göra det lite mer kycklingvänligt i stallet! Kycklingtrappor ska göras i ordning, så de tar sig in och ut. Fixa till så de små kommer åt vatten & mat osv 🙂

Mayo bäddar hejvilt! Mattor, bäddar och liknande går det hårt åt! Två av tre Biabäddar har han bäddat revor i! Och i morse så låg det vitt skumgummi i köket! Och vart kom det ifrån? Nu hade det jag befarat hänt! Han hade kommit på att det går att dra upp revorna i bädden och självklart var innehållet riktigt roligt 😉

IMG_5820

Den är nu lagad med silvertejp! Det är ju bra mot allt 😉 Men detta kommer nog inte att hålla så länge!

Igår kväll så tog jag fram blod och klövar på tining! För idag skulle Mayo få träna på återgångar! Synd att jag inte kollade väderprognosen först! Vaknade upp till ösregn!

Jag var riktigt svårstartad i morse, kanske berodde det på tidiga mornar och en jäkla massa rondeller under helgen 😉 Var riktigt glad över att jag fick byta arbetstur, skulle egentligen ha börjat kl 7,30, men fick jobba kväll istället 🙂

Jag hade planerat att spåra, så då blev det så 🙂 Lade 3 spår/återgångar och de fick ligga nån timme. Fick meddelande från Mikaela att hon lagt Mayos nya spårsele i postlådan! Vilken service! Hon kom hit under helgen så vi fick prova, sen syr hon den och sen lämnar i postlådan! Blir ju bortskämd 😉

IMG_5822

Nya selen blev invigd på en gång 🙂

Första återgången ringade han lite för mycket! Iof så är det bara andra gången han spårar med återgångar, men de andra två gick jättebra 🙂

Jag använder väldigt sällan koppel på hundarna, men brukar stoppa ner ett reteriverkoppel i fickan ifa! Dock inte idag! När vi spårat klart, så såg jag postbilen kom! Går för att hämta posten med okopplad vovve! Men så upptäckte två av grannarnas hundar att vi kom och larmade! Mayo bröstar upp sig och satsar för att springa till deras hundgård! Jag ryter NEJ! HIT! Och ”Maysan” tvärvänder och kommer i full galopp till mig! Så duktig bäbis 🙂

IMG_5827

I lådan låg mitt egenhändigt gjorda mobilskal! Blev såå nöjd med det 🙂 Mer personligt kan det ju inte bli!

Som sagt, jag gillar att planera! Men ganska ofta kör det ihop sig av nån underlig anledning! Kan det bero på att jag vill för mycket 😉 Lovade passa Jossan åt Linda, vilket jag gladeligen gör 🙂 Men så bokade jag upp mig på annat! Jag har en ”plan”! Och för att kunna ev få till det, så var jag tvungen att hänga på just den dagen jag skulle få rå om Jossan! Men moster Jenni ställde gärna upp som barnvakt 🙂

Min son är elak!!! Skickade en länk till mig! Man tror ju att söner/barn ska vara snälla mot sina föräldrar, men icke! Öppnar länken och där är en SUPER STOR SPINDEL!!! Jag är livrädd för spindlar! Men Henke! Hämnden är ljuv 😉 Jäkla älskade unge <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *