Helt fantastiskt!

Lördagsmorgon fick jag sms av Fia som undrade om jag var ledig, de hade tänkt komma. Så roligt 😀 Var ett tag sen vi sågs!

Innan de var här så kom Linda, Patrik, Jossan och Emelie! Trollungarna skulle sova över 🙂 Strax efter kom Fia, Per och Caroline!

Sen var det fullt ös! Kusinerna träffas inte så ofta, men vad kul de har ihop 🙂

Man kan inte bli annat än fascinerad! På bara några minuter lyckas 3 ungar på 2 år, 3 år & 6 år dra fram allt de ser och förvandla huset totalt! Helt fantastiskt, haha 😉 Per agerade arbetsledare för småttingarna innan de for hem på kvällen, så huset såg ungefär ut som vanligt 😉

De ”städade” åt kaninerna, lekte med vatten osv! Det var en mycket arg Caroline de stoppade in i bilen när de åkte hem på kvällen. Hon hade ingen lust att åka ifrån Jossan & Emelie.

Emelie hade tjatat om att hon skulle duscha och sen äta popcorn! Men hon slocknade i soffan efter att Fia & co åkt och gick inte att väcka. Bara att stoppa ner i sängen <3

Jossan däremot höll sig vaken! Som vi skrattade åt henne 🙂 När det var sängdags så skulle Eazy sova hos oss till hans stora glädje 😉

Jag hade en tanke att vi skulle bygga en tornfalksholk och ev även nån till fladdermössen under helgen. Men vi hann inte!

Gårdagen gick i ett! Men ungarna vaknade inte förrän runt kl 8.30 🙂

Vi hade en ovanlig picknick! Immy var inte med! Tror det aldrig hänt förr! Picknicken skulle vara vid Maria & Jonas sommarstuga, för där kunde de åka rutschkana.

Fanns gott om kottar att kasta i sjön.

Picknicken avslutades hemma på trappan till Immys stora förtjusning! Nu fick ju även hon kanelbulle 😉

Emelie hade knappt vakna när hon började prata om dusch och popcorn! Jossan är en snusförnuftig liten dam! Hon talade om att det var bättre att göra det strax innan de skulle bli hämtade! Vi blir ju lortiga redan när vi äter frukost och sen ska vi ju göra en massa annat som lortar ner oss också, haha 🙂

Hundarna tränades…

Och det blev som vanligt när de får bestämma, pannkaka till lunch 🙂

Det började dra ihop sig för hemgång! Äntligen blev det dusch och popcorn 😉

Emelie hann jämt in i köket i lördags när hon upptäckte att isen var borta! Vet inte hur många gånger hon sa att det var ju vatten nu! Så det planeras båtturer och bad för fullt 😉 Hon var helt fascinerad! Förra gången hon var här så åkte vi spark, fiskade och grillade korv på sjön och nu var det vatten.

Helgens ledighet är slut, så nu ska jag göra ett kvällspass på jobbet!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *