Hon kanske har rätt!

Var till samhället och handlade förut. Innan jag for så flyttade jag över pengar från ett konto till ett annat. När jag står i kassan och ska betala så har jag inga pengar på kontot. Fasen! Jag flyttade ju över nyss! Sa åt Ingela i kassan att hon fick ”parkera” mina varor, för troligen så hade hade jag flyttat pengarna till fel konto. Nej! Ringde hem, när gubben kollade så hade jag gjort såå rätt, förutom att jag hade haft för bråttom, igen och glömt godkänna 🙁

Ingela undrade om det inte var dax att börja jobba så jag får använda hjärnan igen 🙂 Iof det är inte många dagar kvar av semestern nu.

Det piper förfullt under hönan Rosa och jag har fått sett 2 av kycklingarna. En grå och till min stora lycka, en spättad 🙂 Blomme hönan Rosa har enbart ruvat Isbarägg, så nu vet jag att alla är rasrena. Skulle nu inte förvåna mig om den spättade är tupp 🙁

Rosa med sin lilla grå 🙂

En ”huvudlös” grå och huvudet på den spättade, som är gula när de kläcks 🙂

SvenHarry har fått vara i sin rasthage idag, i fall att han får för sig att ta sig en tur ut på åkern. Gäsper har varit borta i 2 1/2 dygn nu och jag hoppas att det är som vanligt, att han bara tagit sig en tur. Jäkla kastrerade hankatt som gör så här mot matte, skallgång har gåtts x antal gånger utan resultat 🙁

Höger tumme och en del av handen är inte riktigt sig lik efter att jag och Smali lekte igår kväll, men kul hade vi 🙂

Är jag utomlands på semester så har jag inga problem att slappa i solen, här hemma är det svårare. Men idag provade jag. Jag fick med mig 3 galna hundar som tyckte det var skitfränt med matte raklång på gräsmattan. Det var inte speciellt njutbart, blir så rastlös, så det var snabbt avklarat för oss alla 4 🙂

Iko, Smali & Zixten! Inte dåligt att få Zixten att ligga kvar, han brukar vara i kameran 🙂

Hoppas Smali fått tillbaka lite päls på 14 dagar, för då är Ransäters utställningen.

Fick en insektsfälla av Linda i morsdagspresent. Nu när hon har flyttat iväg med hästarna så är det mycket mindre av flugor, men det måste vara ett getingår.       Kommer inte ihåg att vi haft så mycket slöa getingar så tidigt som i juni/juli förut, utan det brukar vara först i augusti.                                                                                 Nu till saken 😉 För att bli kvitt alla getingar så plockades ”fällan” fram och gillrades med saft. Har nästan inte sett till en geting sen dess och ingen har heller fångats i fällan, så den var verkligen effektiv 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.