Inte det mest optimala!

Igår tog jag endast med mig Mayo på promenaden! Tanken var att det skulle bli träning och att promenaden skulle bli lång 🙂 Men så ringde jag Maria P och våra samtal blir aldrig korta, haha 😉 Men promenaden blev 7 km, träningen däremot blev inställd 😉

Kom hem från jobbet förut, bytte kläder, kommer ut i hallen och där står ett par okända skor! Men så kom jag på vems det var, bara att sätta sig i bilen och åka för att byta skor! Tur man har nära till jobbet och att helgen är ”ganska” ledig 😉

Har haft päls -och klovård på hundarna, nu är det ”bara” Mayos bad kvar :-p Jag vill inte! Finns inget tråkigare än att bada hund, ändå är han lättvindig med sin korta päls. Men nu är han anmäld till klubbens medlemsutställning imorgon, måste ju göra reklam för Vit Herdehund 🙂 Och jag och Mayo ska bla sälja kaffe under dagen!

Så de som är i närheten av Arvika är välkomna till stadsparken och se på alla vackra vovvar imorgon 🙂

Tog med mig dårarna för en promenad och för att se om det kommit upp några kantareller!

IMG_8467

Smali tror jag var nöjd när vi kom från skogen 🙂

IMG_8723

Kantareller hittade vi och att ganska många överlevde dårarnas framfart är ett under 😉

IMG_8715

För det går undan!

IMG_8665

Frän, men dålig bild på ”Maysan”!

IMG_8700

Gäsper kom och gjorde oss sällskap! Kom ifrån skogen på andra sidan ”älven”, han använder stocken som ligger över den flitigt!

IMG_8692

Mayo kunde ju inte vara sämre, men vågade som tur var, inte gå över på andra sidan!

IMG_8649

Gäsper är som sagt med han 😉

IMG_8543

Det obligatoriska badet!

De har fått rasa av sig en del ivf dårarna 🙂

IMG_8502

IMG_8518

IMG_8539

 

Tror de blev nöjda efter ca 1 tim bus 🙂

IMG_8719

Här är bla svaret på att jag blir täppt i näsan så fort jag öppnar dörren på morgonen! Flera saker blommar om, bla timotej! Bara att medicinera på, för jag njuter verkligen av detta underbara väder 🙂 Hm! Förutom dessa förbaskade fästingar och älgflugor som också verkar gilla vädret :-p

Blir nog en spännande morgon i morgon! Vet inte när jag ska vara i Arvika, inte riktigt vad som ska göras osv! Jaja! Info kommer förhoppningsvis innan jag tar kvällen 😉

Nu får det bli bad av Mayo! Har försökt att övertala mig själv att han är riktigt ren och vit! Tyvärr så är han ju inte det, utan gul/brun 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *