Påtal om skitsnack!

Det här hände för ca 15-20 år sen. Fick ett telefonsamtal från en kvinna, som undrade om hon kunde få köpa vårt hus. Köpa huset??? Varför då? Jo! Hon hade fått hört att jag och gubben skulle flytta isär och hon ville väldigt gärna köpa huset innan det kom ut på försäljning. Iof, vi har egen strand mm så det är ju ganska attraktivt, men 🙁 Ber henne vänta i telefon och ropar så hon hör på gubben och frågar honom om han tänkt flytta ifrån mig eller alt slänga ut mig?       Han frågar om jag är helt idiot! Självklart inte! Vart har jag fått det ifrån? Talar om läget, vi får oss ett gott skratt i många år och kvinnan i telefon tyckte det var mycket jobbigt 🙂

Vad lära av detta? Lyssna inte på allt skitsnack, kolla fakta först 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *