Så har jag gjort det igen!

Min kloka mor har alltid sagt att man ska ta det lugnt och göra en sak i taget. Nu har jag ju en genuppsättning till och den är väl inte likadan, om man säger så 😉 Och den här blandningen rör nog till det ganska ofta 🙂 Men jag är effektiv!

Iko har ingen svans där bak, utan en propeller och den innebär tovor på kors och högt upp på låren. De är borta nu och en stor mängd päls 🙂 Han var inte vit, utan åt det gråbruna hållet, så en dusch skulle sitta fint.

Nu kom jag inte så långt som till duschen, utan kom på att det är perfekt väder att tvätta mattor och hänga ut. Sagt & gjort, mattor tvättade och uthängda. Dammsugit har jag gjort, sen skulle jag torka golven och lägga på rena mattor. Men tar en paus ut i solen.

Det ser ju förjävligt ut i rabatterna! Allt står kvar sen i höstas, brukar spara så fåglarna får lite frö under vintern 🙂 Fram med sekatören och börjar klippa ner det gamla i två rabatter.

Man blir ju hungrig, kommer in och upptäcker att vi nästan inte har nån mjölk. Bara att åka och köpa. Kommer hem, stoppar Iko i badkaret. Så nu är han vit och fin igen 🙂 Men golvet är inte torkat och inga rena mattor har kommit på.

Om jag hade gjort så som jag lärt mig, så hade nog allt varit fixat nu. Men det blir lite mer spännande på mitt vis 😉

Tuppfäktning har det varit här idag i omgångar. Patrik & Edvard utmanar varandra när inte kungen i hönsgården, Åskar är i närheten. Hur de ser ut! Blodiga och eländiga, men ingen har blivit svårt skadad, mer än deras ego 😉 Hoppas de snart gjort upp rangen så det blir lika lugnt som vanligt.

Smali var överlycklig när lillebror kom hem igår, äntligen nån att busa med. Och det har de verkligen gjort idag 🙂 Zixten blev också glad, fast inte på det viset man skulle kunna tro. Han har fått för sig att Iko är en löptik, med snopp och den var han helt fixerad vid, blää!!! Han går här, piper, trånar och ser allmänt fånig ut med bakåt strukna öron och svansen går i ett. Man får verkligen säga till honom på skarpen så Iko ska få vara ifred. Det har lugnat sig lite under eftermiddagen.

Nu stöp bröderna ihop på gräsmattan efter all lek, blir en lugn kväll med andra ord 🙂 Ska börja med en ny deckare ikväll, får se vad jag hittar i gömmorna 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *