”Semester”!

Som sagt! Jag och Eazy ska försöka ha en veckas ”semester” från träning! Tror det är behövligt ivf för mig 😉 ”Tyvärr” är det så himla kul, så jag hinner nästan inte bromsa innan kroppen protesterar. Och som vanligt är jag efterklok, skulle ha stannat hemma i söndags. Men vi kör återhämtningen nu och hoppas på snar bättring 🙂

DSC00384-001

DSC00378

DSC00370

Vi träffade grannarnas barnbarn på sjön igår och Eazy blev ju överlycklig 🙂 Och när de även lekte med honom så var lyckan total. Där i ett svagt ögonblick tänkte jag – Kanske ska fråga Ida & Gustav om de vill gömma sig i skogen, så vi kunde träna lite Sök! Men så kom jag på vi HAR semester, haha 😉

Det var ju helt ljuvligt ute igår, så en långpromenad var ett måste. Kom på att hundarna kunde få ha på sig klövjeväskorna en stund. Tror nästan inte Mayo burit sin sen vi var i Dalarna för 2,5 år sedan och Eazy har aldrig haft en på sig.

DSC00154

Mayo såg ju måttligt gjad ut när jag skulle ställa in den, haha 🙂 Men han gillar det bara han fått busa lite.

DSC00151

Eazy brydde sig inte när den kom på!

Planen var att gå runt sjön på isen! Kaffe kokades och sen gick vi! Zixten fick stanna hemma, för skaren bär även honom dåligt, så jag tror det hade blivit för jobbigt för den lilla farbrorn.

DSC00213-001

DSC00323

DSC00280

Vi tog den västra sidan upp längs sjön och där var det ok att gå, för det fanns spår från fyrhjulingar. Hundarna busade och sprang non stop! Begriper inte hur de orkade!

DSC00249

Hade tänkt gå ända upp i änden på sjön, men det var sportlovsfirare högre upp, så vi vände av tidigare och tog kaffe i solen vid torvmossen.

DSC00226

DSC00220

Hundarna busade,  jag njöt och 2 sångsvanar höll ett öga på oss ute på isen.

På västra sidan av sjön hade ingen fyrhjuling åkt! Både jag och hundarna gick igenom skaren! Jäklar vad tungt det var att gå!

När vi hade varit ute i lite drygt 2 tim så satte jag på dom klövjeväskorna! Tänkte att nu är det väl inte så busigt längre. Mayo hade 2 handdukar i sin och Eazys var tom.

DSC00334

Där bedrog jag mig 😉 Fick tala om för pajasen att nu jobbar han!

DSC00347

DSC00343

Tjusiga gossar 🙂

DSC00367

Sen travade de på lugnt och sansat!

DSC00322

DSC00313

Idag är det en gråkall dag! Inte lika vackert som det var igår!

Vi har inte gjort ett smack idag, mer än fixat hönsen och fått rent golven! Jag har haft en trevlig telefondejt med Maria 🙂 Nästan så vi slog vårt rekord på 3 tim, haha 😉

Trodde förut att Eazy endast blivit vuxen eller är trött, för han jagade varken dammsugaren eller golvmoppen. På slutet var han bara tvungen att kasta sig över moppen! Och sen har han burit leksaker, gått ”fot” så fort jag rör mig, så han tycker nog att semestern kan vara slut 😉

Men imorgon jobbar jag, så då får han ta det lugnt också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.