Smali är nu…

anmäld till utställningen på Arvika Brukshundklubb 9/7. Börjar på att få lite utställnings abstinens 🙂

Skulle ta nån bild på Smali när han stod på bryggan. Det blev flugjakt för hans del, så bilden blev bedrövlig.

Men sitta still gick bra 🙂

När jag och hundarna gick upp från sjön så stod jag och tittade på de vita dårarna som busade. Då känner jag nått varmt på foten, FAN!!! Zixten står och pissar på mig, måste ha slagit slint totalt! Jag orkade besinna mig, annars hade vi haft en tax mindre. Gubben sitter på verandan när jag kommer dit. Undrar om han såg vad taxjäveln gjorde? Ja! Säger han allvarligt; men för helvete han pissa på mig! Då bröt han ut i ett gapflabb, skitgubbe!      Frågade vad han skulle ha gjort? Slängt honom i sjön, blev svaret 🙂

 

En vit hög av dårar 🙂

Bara det blev kväll så blev det fullt ös!

Dragkamp! Vem avgår med segern?

Ja! just det! Jag har köpt en jeanskjol, helt otroligt, men sant (är byxmänniska) 🙂 Hade tänkt att ha den på studenter och examen. Men eftersom jag och Smali busat och då går det hett till = många blåmärken här och där. Så får jag nog införskaffa 1 par leggings för att dölja de flesta blåmärken annars blir väl gubben anmäld för hustrumisshandel  🙂

Och en nöjd segrare blev Iko 🙂

Måste vara släkt med en tvättbjörn, för allt ska med på en simtur 🙂

Lillskiten på bryggan, så söt så 🙂

Åskar, tuppen, har en lite bakvänd grej för sig. Normalt brukar tuppar uppvakta hönan innan han sätter på henne, Åskar gör tvärtom, men bara med de bruna hönorna! Det här får jag studera mer så jag kommer på varför 🙂

Räköken, vår sjö, tog jag tempen på igår. Då var det +21 på 1m djup, idag har det blåst endel och då var det +18. Nu är det snart dax för premiär doppet 🙂

Endast 7 arbetsdagar kvar till semestern 🙂

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.