Vilken dag!

Vaknar nån gång vid kl 5:30 av att Jenni svär så det osar åt Zixten som inte alls är intresserad av att komma in, så hon kan åka och jobba. Hinner jämt somna till, då ringer gubbens alarm. Somnar så småningom till igen, vaknar runt kl 7:30 av att jag hör nått annorlunda ljud.

När jag kommer upp så har hundarna varit inne på toan, dragit iväg med mina jeans och försökt plocka ur hundgodis som låg i ena fickan och lyckats utan att jeansen gick sönder. Måste ha varit Iko, han brukar försöka sig på sådana saker, men har aldrig gjort nått liknande förut. Även en tom  toarulle låg i småbitar i hallen, men det är jag övertygad om att det är Smali som gjort det. Han bär alltid toarullar och hoppas att jag ska gömma godis i dem 🙂

Efter att ha fixat tvätten, dammsugit och plockat så fick det bli skogen för mig och de ”vita dårarna”.

Smali tar täten.

Bröderna med de långa tungorna 🙂

Jäklar vad de sprungit och härjat över stock och sten, att de inte bryter benen av sig 😉

Smali tyckte att han var i behov av en nedkylning, inte så ren och fin när han var klar. Det fick bli ett dopp i sjön på slutet 🙂

När vi kom hem från skogen så såg jag att det lyste i traktorgaraget. Mina duktiga hönor har varit i traktorn och har kommit åt ljusknappen 🙂

Nu ligger vovvarna och sover gott. Nu hoppas jag på en lite lugnare kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *