Planer

Uppdaterat: 2015 – 01- 21

Jenni är sugen på några utställningar under året och ev kanske vi testar några viltspårprov. Vi tar året som det kommer :-)

Uppdaterat: 2014 – 12 – 01

Zixten gick ett öppenklass spår och blev ej godkänd! Han spårade inte överhuvudtaget :-( Veterinären kontaktades och hon misstänkte noskvalster! Rådet jag fick, var att låta det läka ut av sig själv! Nu spårar han förfullt igen,så det verkar ha funkat! Spårproven är slut för i år, får se om vi testar nästa år igen.

Uppdaterat: 2014-01-03

Nu när han är kastrerad på riktigt och mår jättebra :-) Så satsar vi på att han ska bli Svensk Viltspårchampion :-)

Uppdaterat: 2013-03-21

Zixten klarade sitt anlagsprov :-) Men pga av han kissande på olämpliga ställen och att det varit irriterat mellan honom och Smali, så blev han kemiskt kastrerad . Gjorde det i februari med gott resultat. Men det räknas som doping, så det blir inget tävlande för Zixten i år. Till hösten kommer han att ”knippsas”, sen kan vi börja tänka på tävling igen. Men troligen först 2014. Han är mycket busigare och gladare nu när han är ett ”det”, så det föll ut bra :-)

Uppdaterat: 2012-10-31

Förhoppningsvis, om vädret tillåter, så ska Zixten göra sitt anlagsprov i viltspår nu i november. Sen nästa år ska vi gå viltspårprov och hoppas på att han blir SE VCH. Om han lyckas med det, han har lite bråttom den lille mannen, så åker vi till Norge och hoppas även få NO VCH :-)