Allätaren

IMG_0061IMG_0063

Älskar vatten.                                                                         Han ser ut som ett järnspett 🙂

Den här mannen äter ALLT. Var med Linda och tog in hästarna i går kväll, skulle ge dom mat, BORTA. Smali hade ätit upp betfor, krafft och linfröolja. Som tur är så får hästarna bara lite mat nu. Trodde han skulle bli risig i magen, men icke. Han måste ha plåtmage, så mycket skit som han äter och magen är i kanonform.

2 responses to “Allätaren

  1. Heisann.. kjenner igjen det med altetende valp ja. Frost spiser stort sett alt han kommer over, det siste store er gress som ligger igjen etter gressklipperen, det kan han spise hele dagen. Så gøy at dere også har fått dere blogg. Da får vi anledning å følge med på hva kullsøskenene til Frost holder på med:-)

    • Hej!
      Gräsklipp är en favorit hos Smali också. Har aldrig haft en valp som äter allt han ser :-). Visst är det kul att se vad de andra i kullen gör, är inne och tittar på er blogg titt som tätt. Vilka intelligenta hundar det är och uppfinningsrika. Smali får en att skratta mycket men ibland även slita sitt hår :-), det gäller att ligga helst flera steg före. En kanon hund. // Ingemarie o Smali

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *