Ännu en debut avklarad!

Morgonen startade kl 4:45! Hundarna trodde nog jag hade fått en knäpp 😉

Kom iväg i rätt tid! Planen var att vara framme vid Letohallen i god tid, för om Mayo skulle bli riktigt åksjuk, så skulle han få tid att pigga på sig! Planen var god, men det sket sig!

Det började bra, lite smackningar hördes de första milen, sen ingenting! Men så körde vi fel! Den sk vägbeskrivningen var totalt värdelös! Jag har varit där förr, men flera år sedan, så det var inte mycket till hjälp. Gpsen vägrade gå med på Letohallen. Men jag frågade flera människor längs vägen vart det låg! Alla var danskar och kände inte till nånting! Hur stor är chansen att man bara lyckas få tag på bara danskar? Helt otroligt! Kan bara drabba mig 😉

Till slut frågade jag på en Statoil mack och fick en virrig vägbeskrivning. Nästa stopp blev ett hotell och där gick det bra! Efter många om och men, snurrande i en massa rondeller så Mayo blev jättedålig. Men till slut kom vi fram, ”bakvägen”!

IMG_5730

Tyvärr var han mycket ”låg” när vi sprang i ringen, men kom sig sista varvet! Men skötte sig såå bra i ringen 🙂

IMG_5737

 

 

Domaren var tysk och jättebra 🙂 Gav lite råd och tips! Mayo fick very good! Han tyckte inte han var nog stabil i fronten! En orsak kan vara att han sprang med mycket ”låg form” och kastade i huvudet för att får bort dreglet!

Är jättenöjd över hans bedrift idag! Hur duktig som helst trots att han var dålig!

IMG_5745

Jolin & Kristoffer ställde Smalis dotter Nikki! Och här blev det cert! Man blir ju lika glad som om det vore ens egna hund 🙂 Så en lyckad dag har det varit trots allt! Nikki var jätteduktig och Mayo gjorde så gott han klarade av 🙂

Nikki

Snodde en bild av Jolin på Nikki 🙂

IMG_5753

Efter 3 tim, så dreglade han fortfarande! Gav sig först efter 6 tim, när vi varit hemma ett tag. Suck! Stackars liten 🙁 Så nu går tankarna hur jag ska göra med det här med utställningar framöver? Vi ska iväg imorgon också, sen är han anmäld till Nora! Letohallen är det närmsta jag kan ställa honom i år och dit är det 2 tim enkel resa.

Får fundera ett tag! Men jag har en plan, konstigt nog, för morgondagen 😉 Beroende på hur det faller sig, så får jag fundera vidare efter det!

Kritiker mm kommer ev imorgon! Nu ska jag gå ut och kolla om det har tittat fram nån liten kyckling under Häxa 🙂

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.