Äntligen…

nu är det snart slut på dagen och natti. Har en viss förmåga att ha en massa måsten ”hopade” nästan varje dag, och idag var inget undantag. Gick upp kl 7, fixade med djuren, åt mat och packade ryggsäcken för att åka kl 9  på kurs med Smali.

Kursen är kl 10 – 12:30. Hemma vid 13-tiden, tvättar skiten av mej, åker igen kl 13:30, APT på jobbet, håller på till kl16, och då ska jag vara på utvecklingssamtal med Fia. Handla, laga mat, plocka undan allt jag inte hunnit med idag och nu när klockan snart är 20, är det lugnt :-). Hoppas hjärtat håller länge än och att det nån gång kan lugna ner sej. Sa häromdan att man skulle ta tjänsteledigt från jobbet så man hinner med allt, men egentligen så skulle man göra det från hemmet det är där det ”hopar” sej.

Kursen idag var lika rolig som vanligt, men en sån här dag samarbetar inte knopp och kropp. Har för bråttom, så halter mm blir lite knepiga, avslutar med fel ben, förbereder inte Smali på vad som ska hända. Pia sa att Smali kan och gör allt rätt,  men han undrar ju vad matte håller på med, så han kan men inte jag :-).

Zixten har varit på semester i natt, hos Linda & Patrik, gick kanon bra. Hon har honom när jag och Smali tränar så han slipper att vara ensam.

Hoppas morgondagen blir lite lugnare:-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *