Är så GLAD :-)…

gick in på SKK`s hemsida och kollade för ”femtioelfte” gången om Smali`s röntgenresultat var utlagt och det var det idag, HD: A & AD : ua, kan ju inte bli bättre :-).

Jag och Smali har varit på Idja`s vårtävling idag och hejade på Linda & Fengur. Idag var det uttagning och imorgon är det finaler. Det gick jättebra, i tölten så blev de delad 1:a placering så det blir A- final och i fyrgång så blev det även där en A- final. Nu håller vi tummarna för morgondagen.

Smali har träffat hundar i olika storlekar, barn, vuxna och går fram av ren nyfikenhet själv och hälsar det hör inte till vanligheterna utan han brukar titta lite och sen bryr han sej inte mer. Undrar om det var något som hände när han var sövd :-), eller han kanske helt huxflux kommit ur den sk spökåldern. Vi har även varit och hälsat på en gammal tant som går med käpp och som hade en lite speciell huvudbonad som jag var 100% säker på att Smali skulle reagera på men icke, fram och hälsar, sen bar det iväg in i huset för undersökning. Och tanten var jättesnäll för hon bjöd på pannkaka och det säjer han inte nej till :-).

5 responses to “Är så GLAD :-)…

  1. Ett superstort jättegrattis!!! Så otroligt skönt att höra att Smali är HD/ED fri, hoppas hela kullen är det! Vi ska som sagt röntga den 20 maj…jag gruvar mig men det känns bättre nu när vi vet att Smali är ok.

    • Tackar :-), det är såå jobbigt att gå och vänta på resultatet. Men med den fina HD / ED statistik som Eva-Liz har så borde vi inte vara nervösa. När vi var och röntgade så berättade jag att hon inte haft en enda av 60 valpar med HD, de sa att sådana uppfödare växer inte på träd och hon ska ha en stor eloge för sin uppfödning :-).

  2. Så fantastisk bra resultat… går her og gruer meg for vår avlesning 2.juni. Men det er sant som du sier… EvaLiz har jo en sinnsykt bra statistikk da. Krysser fingrene for at det går rette veien her også:-)

    • Det är så skönt att ha det gjort, nu håller vi tummar & tår för Frost, Strax och de andra i kullen. Det går säkert hur bra som helst men visst är det en nervös väntan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *