Att klara det absolut omöjliga!

Nu är det fart på fåglarna! Göken hörde jag för första gången idag 🙂 En av mina spättade unghönor har varit först ut på morgonen ett tag! Springer så fort benen bär henne, kluckandes och snabbt under ena uthuset. Ikväll var hon borta! Jag hoppas hon ligger och ruvar sina ägg, så ingen har tagit henne.

DSC05474-001

Såg 2 par Grågäss på andra sidan sjön och det ena paret jagade undan det andra. Mina misstankar besannades de har 4 gässlingar! (Bilden tagen på väldigt långt håll)

DSC05475

Bara att ta fram nätet och sätta upp så de inte tar sig upp på gräsmattan. Eazy var inte till hjälp, mest i vägen 😉

Jag har en STOR spindelfobi! Tex så gör det mig ingenting att sitta vid bryggan och ha nån snok liggandes bredvid. Men en spindel!!! De är fruktansvärda! Jag har blivit bättre, kan faktiskt slå ihjäl de mindre. Ja! Här bärs inga ut, som lika snabbt kommer in igen. I förrgår satt det ett monster på dörrfodret vid ytterdörren! Inte en chans att jag gick in den vägen. Bosse fick slå ihjäl den som så många andra!

I förmiddags inträffade det som inte får hända! En STOR spindel sitter intill taklisten i köket och jag är ensam hemma!!! Första tanken var att ringa på en granne, det har hänt förr! Sen kom jag på att då kan den hinna gömma sig och jag är ensam inatt! Kallsvetten rann och hjärtat trodde jag skulle hoppa ur kroppen!

Men jag var såå modig och jag dog ju inte heller! Men nästa gång vet man inte! Kom på att det går ju att dra för/stänga hålet på dammsugarpåsen och det går att ta av dammsugarfoten så jag bara har ett långt rör. YES!!! Tänk att jag lyckades 😀 Snabbt som attan sprang jag ner till soptunnan med påsen 😉 Är djupt imponerad av mig själv!

Idag har Anneli med Tinka, Sofia, Susan med Susumi & Axel, Therese med lilla Erika, Azzi & Storm och jag & Eazy varit till demensboendet Västängsgården i stan. Vi hade en liten uppvisning för de boende! Det var uppskattat och varmt 🙂

Tog några bilder med såg efter ett tag att det var nosavtryck på linsen 😉

DSC05486

Tinka!

DSC05543

Anneli & Tinka!

DSC05516

Azzi!

13178750_1027632243987476_8015220214782324544_n

Jag & Eazy!

DSC05493

Susumi!

DSC05561

Susan & Storm!

DSC05528

Therese & Storm!

DSC05571-001

Axel!

DSC05566

Susumi & Axel väntar på sin tur 🙂

DSC05595

DSC05581

DSC05618

På väg hem stannade jag vid en sjö så Eazy skulle få kyla ner sig! Han njöt 🙂

DSC05625

Inte konstigt det var varmt åt oss! Och ändå stod bilen helt i skuggan!

DSC05484

Immy har sussat gott på verandan hela dagen tills solen kom 🙂

Förra måndagen när vi var till Kil och tränade, då hade jag jumper, lammullströja, ännu en tröja och vindjacka på mig. Nu är klockan strax 20 och det är 21 grader i skuggan. Jag ogillar inte värmen men den kom snabbt!

DSC05626-001

Ikväll har Mayo legat under ena äppelträdet i skuggan och sovit som en gris 🙂 Jag har suttit på bryggan där det fläktar och Eazy har endast varit i sjön eller studerat skräddare från en sten. En lugn kväll med andra ord 🙂 Immy har gått ut på jakt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *