Bekymrad…

Ja! jag vet att jag är en ”höns mamma”. Immy gumman låg ute på trappan igår kväll och sen är det ingen som sett henne. Jag blir jätte bekymrad och går skallgång,ser skräcksenariot framför mig. Ligger skadad nånstans och inte kan ge sig till känna, ihjälkörd, räv mat mm, listan kan göras hur lång som helst.

Immy går i stort sett aldrig från gården och i så fall till grannen. Hon brukar bara vara borta nån timme och är man ute och grejar då är hon alltid med.

Men efter ca 20 tim borta så kommer hon springandes och jag blir så glad så jag nästan grinar :-).Efter lite mat,kel och  förmaningstal från mig så knallade hon iväg igen 🙂

Skulle inte ha djur, är alldeles för fjantig för det. Men jag tror att bla djuren är meningen med livet, i varje fall mitt 🙂

Idag har jag varit på nånting jag INTE gillar, Arvika Marten. Fia skulle sälja lotter för att få in pengar till skolresan och nån vuxen skulle vara med för att hjälpa till. Skulle stå där 2 tim men det klarar inte rösten så Jenni & Jocke var snälla och stod halva tiden. Kan ju säga att detta var inte nyttigt, så nu är det till att vara tyst resten av helgen så jag får börja jobba till veckan.Så tråkigt att gå hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *