Blir såå irriterad!!!

Nu blir jag pessimist! Förra gången jag var förkyld, då hostade jag i sönder stämbanden och fick talförbud = sjukskriven. Och vad hände???                                 Jo! Jag fick ringa hur många gånger som helst till vårdcentralen för att läkaren skulle få ”tummen ur” och skicka intygen. Det tog flera veckor innan jag fick dem 🙁

Nu sliter jag mitt hår för att få hostmedicin.Ringde vc idag igen, de tyckte ”självklart” att det var knepigt att inget recept var skrivet från igår. Inga problem, det fixar vi idag! Så faan heller! Kommer till apoteket och inget utskrivet. Inte konstigt att man tänker på att byta vc. Det har ungarna gjort och tänk! På den andra vc händer saker med en gång. Det är vi inte bortskämda med.

Som tur är så har vi en skvätt kvar sen förut av Cocillana, så igår kväll somnade jag utan att ha hostat 1 tim och satt ute bara 2 ggr inatt 🙂

Tror det har varit lite varmt åt hundarna idag, tom Iko har intagit skuggläge 🙂

Smali och Iko är inte kloka när de busar på förmiddagarna, ska försöka filma dem nån dag 🙂

Eftersom vi är sjuka hela högen här hemma så blir det inte mycket gjort, men imorgon får vi hoppas på en markant förbättring och då kommer Fia hem 🙂           Har fått nån rapport fr London och ser fram emot att titta på allt som hon fotat. De är på hemgång ikväll men hon stannar hos Andreas inatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.