Bortskämda? Nejdå!

Idag var det nån slags info ang rökavvänjningen, nästa gång är nästa vecka och då med hela gruppen.

In till mammas sambo med lite grejer jag köpt åt henne, inför ev hemgång nästa vecka. Nu har hon legat på sjukhuset i mer än 3 veckor, men det tillstöter än det ena än det andra. Som tur är inget jätte allvarligt. Sen en tur upp till sjukhuset för att hälsa på henne. Handlat inför helgen är också fixat.

Var in till Granngården en sväng, djuren måste ju få lite godsaker också.

Immy tyckte visst inte om smaken.

Gäsper har visst samma smak som sin syster 😉

Oxknotor är gott, tycker Iko.

Smali likaså.

Zixten tog självklart det största och vaktar det noga 😉

Har investerat en ljuslykta, undrar hur länge den får stå kvar innan nån vit gosse som bär iväg den 😉

Liite bortskämda är nog djuren här. Hönsen har fått majs, SvenHarry fröstänger, katterna några slags pinnar, som inte dög 😉 Och åt hundarna har jag bunkrat upp ben. Jobbar hela helgen, så jag har lite dåligt samvete att jag hinner inte med dem som jag vill.

Jag och Smali hjälpte Linda, Patrik & Blaze att köra grejer till huset de köpt igår kväll. Nu är det gardiner uppe i de flesta rummen. Smali var så ”på” igår, så det gick inte att lämna honom hemma, då hade han gjort de andra här hemma galna. Men nu har Blaze & Smali undersökt ALLT i huset och han somnade gott när vi kom hem.

De ringde nyss från veterinären, de ville byta röntgen tid åt Iko. Orsaken var att de var tvungna att vara två. Inga problem, jag har varit med och röntgat hundar förr. Inte en enda dag  passade. Så nu blev det den tid jag hade från början dvs på tisdag.

Nu ska jag ut och åka hela kvällen på slaskiga, halkiga vägar och snöar gör det också. Trevligt, NOT!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.