Ca 20 mil i bilen…

Har avverkats idag. Först bar det iväg för att hälsa på Christina, kände mig hemma med en gång. Vilket mysigt ställe och höns, ankor, hundar, hästar mm överallt som vanligt 🙂 Och kaffet var också lika bra som vanligt. Men hon har ju flyttat till helt fel sida om stan och långt in i skogen. Hon trivs kanon och det förstår jag 🙂 Tar 45 min för att tigga kaffe i stället som förut 5 min, men jag vänjer mig snart 🙂

Jag är barnvakt åt Linda och Patrik som åkt till Göteborg på Iron Maiden. Så på hemvägen åkte jag inom Sälboda för att hämta Blaze. När jag kommer dit så möter jag Laukur som har lyckats med bedriften att ha krånglat sig ur båda bensnörena på täcket utan haft sönder det. Vi får väl se om det sitter kvar på rätt ställe 🙂

Kommer hem, skriver nota och tar med Jenni till stan för att handla och hämta gubbens bil. Nästan alla i familjen ska/är ute på vift, bara jag, Henke och djuren kvar hemma.

Tänkte jag skulle ta lite bilder på Blaze, men han får torka upp först. Har han torkat från regnet, ja! då har han & Iko tagit sig ett dopp 🙂 Hoppas på bättre väder imorgon.                                                                                                                                       Han gjorde som Iko! Hoppade över staketet och har nu varit på sin första hönsjakt, självklart var lillen med också 🙁  Mindre roligt var det att få bannor av mig 🙂 Sen har han inte tittat åt dem 😉

Zixten, Blaze, Iko och Smali, vackra gossar allihop 🙂

Att det ska vara så svårt att få alla 4 att titta åt samma håll och ha öronen framåt.

En av lilltupparna har börjat gala enl ungarna, men ingen vet vem utav dem. Men det märks nog snart. Lyste äggen igår kväll och de mörk gröna är svåra att lysa, men det såg ut som om alla 11 var befruktade. Får kolla dem om en vecka igen.

När man är utomlands på semester så har jag några måsten. Självklart värme, sol, härliga bad, ta dagen som den kommer, jordnötter, rom & cola.                         Jag har haft allt det där under veckan utom just rom & cola. Men nu ska jag ta mig en eller två och fortsätta läsa deckaren av Mari Jungstedt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.