Då var…

Denna jobbarhelg över och jag känner mig ”sleten”!

Igår kväll innan jag for till jobbet, så mötte jag ”denna”! Verkade väldigt nöjd med sig själv. Och hade jobbat hårt för att gräva ner en fotboll i gräsmattan. Även jag var nöjd över att åka och jobba så jag slapp ta hand om lortgrisen 😉

Eftermiddagen/kvällen har tillbringats vid sjön. Mayo har verkligen hållit igång och att solsängen fortfarande är hel, är ett under. Han använder den som gungbräda 😉

21 grader var det i Räköken, härligt att få ta sig ett kvällsdopp 🙂 Smali ”ber” om att få dyka i till husse, men det räcker att bada magen tycket matte.

Mayo blev lite för nyfiken och ramlade av bryggan. Det ofrivilliga doppet var kul 🙂 Sen satte han sig på tork!

En tidig kväll får det bli. Inga planer för morgondagen, mer än ev lägga ett blodspår åt Smali, som han får gå på tisdag. Är jag i farten med spårläggandet, så blir det nog ett åt Mayo också 🙂 Zixten får gå Smalis, eller tvärtom 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *