Då var det gjort!

Först vill jag tacka alla nära och kära så hemskt mycket igen, som kom och firade mig i lördags <3 19 st mellan 9 mån – 83 år, 4 hundar och 2 katter! Tänk att lyckats få hem alla 4 ungarna med respektive och barnbarn samtidigt! Det är verkligen bedrift vill jag lova 🙂

dsc01282-001

Jenni, Jocke & Zixten kom redan på fredag kväll! Och hon hade gjort en fantastisk tårta som vanligt 🙂

dsc01314

Mat och tårta blev det över, så igår kom Linda, Patrik, Jossan, Emelie & Chess för att hjälpa oss att äta. Hundarna fick sin egen mat 😉

dsc01313

Undrar om jag nån gång kommer att få en vettig bild på Emelie, haha 😛 Och på kusinerna var det dömt att misslyckas 😉

dsc01301 dsc01302

Hilma har verkligen blivit kelad och aktiverad av Jossan, de har så kul ihop!

dsc01307

Det var perfekt att sitta i dockvagnen och titta på tv 😉

Jag är inget fan av kalas! Har funderat hur jag skulle göra! Var inne på att ha grillfest i somras och de som ville fick komma. För ute finns det gott om plats, bara att duka långbord 🙂 Men jag lyckades inte ens få ihop ett datum som alla ungar kunde komma! Men efter mycket velande så bestämde jag mig för att bjuda ”de närmast sörjande” i all enkelhet! Det blev bra och nu är det gjort 😀

dsc08666-001

Och jag är såå himla glad och stolt över Mayo <3 Han gillar inte sånt här! Tycker det är skitjobbigt, så han håller sig utomhus där han inte kan bli trängd! Men döm om vår förvåning när han också glatt ville vara med i denna röra, bland en massa vuxna, ungar, hundar och katter 🙂

Idag är det svinkallt! När jag kom hem från jobbet så var jag stelfrusen! Fick på mig många lager med kläder och tinade sakta upp.

dsc01317

Skulle ta en tur med hundarna! Hm! Det var kö vid dörren, haha 😉

dsc01352-001 dsc01355

Promenaden blev inte som jag tänkte! Fullt ös på hundarna åt ett håll…

dsc01327 dsc01367

Och katterna höll på att klättra i en stor buske!

dsc01406

Det gick över stock och sten!

dsc01420

Hilma gjorde inte alltid så bra val! Grenen var i tunnaste laget, vilket hon snabbt märkte 😉 Efter ca 45 min frös jag så det gjorde ont, trots alla lager med kläder! Nordanvinden är inte att leka med!

dsc01428

Måste bara visa bla en grej svägerskan E-L skickade med svärmor i lördags! Hon tyckte den passade mig perfekt inför kubbspelet på midsommarafton, haha 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.