Då var…

årets första spår avklarat. Det var mycket mer snö än vad jag trodde, satt fast på en del ställen ända upp till knäna.

Starten på spåret var vid vårt hygge, vidare över vägen, in i skogen, vinkel och sen mot vägen igen. När jag lagt det så var jag tvungen att korsa spåret för att ta mej hem, spännande att se hur Smali löser det. Han var lite undrande vid starten, har ju inte spårat på så länge. Men sen gick det undan, jag fastnade i snön så jag fick släppa linan, sprang i kapp honom så jag fick berömma i slutet av spåret. Att jag korsat spåret berörde honom inte ett smack.

Tänk att man hittar korv i skogen. Det blir till att prova Frazze`s sele och hoppas att den passar, för den här har han växt ur.

Men matte! är det redan slut på det roliga. Han ser helt bedrövad ut :-).

3 responses to “Då var…

  1. Jäklar vad mycket bättre hans päls bilvit – om man går efter bilderna. Sedan att han ser ut som en förvuxen vit ulv är en annan fråga.

  2. Också, skickade första bilden till Filip och frågade om första intryck, det blev följande: ”först och främst: my god, är det en björn? sedan undrar jag vad saken tuggar på, och därefter den neon-orange grejen mellan benen :P”

  3. Spårlinan är orange, och det andra är en ”kampgrej” gjord av skinn :-). Snart får du träffa ”lilleman” live, har nog växt endel sen sist :-).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *