Den där änglatrumpeten…

Får jag nog avstå i år, verkar det som.

Den lille vite fan har skrotat min ena fuschia 🙂

Skam den som ger sig, en ny ska ner i den tomma krukan.

Vaknar inatt av att Immy håller på att pilla på allt som finns, bara att släppa ut henne. Nästa gång vaknar jag av att gubben drar en ramsa om valpjävlar. Iko har bitit på korgen i hallbänken igen 🙁 Tyvärr så hade jag glömt att kleta in dem med tabasco.

Men nu sover monstret sött.

Det kanske var som så; att han bara ville plocka lite blommor till matte 🙂

Smali var säck väck förut, vad jag har letat!

Då fick jag syn  på en vit rumpa som stack fram under verandan till hundhuset 🙂

SvenHarry och hönsen är besvikna idag, får inte springa lösa 🙁 Jag ska iväg och klippa av mig endel lockar så jag ser vägen 🙂 Handla behövs också, sen jobbar jag kväll. Imorgon får de lika tråkigt, för då har jag möte efter jobbet så då kommer de inte ut förrän vid 16-tiden. Iof så har de hönsgården men den är inte lika kul 🙂

Det börjar dra ihop sig till studenten och jag har inte fixat en enda present 🙁 Jenni vet jag vad vi ska ge, kusin Malin, på ett ungefär, men Jocke, vad i hela friden ska man hitta på till honom? Förslag mottages tacksamt 🙂

Nu kommer det att gå i ett. Jenni & Jockes bal på fredag, Malin tar studenten den 9:e och har balen den 10:e. Och då tar Jenni & Jocke studenten,men vi firar Jenni den 12:e eftersom hon stannar kvar i Sunne och firar 🙂 Den 15:e är det dax för Fias examen och traditionen är att skolan bjuder alla 9:or med föräldrar och syskon på kaffe efter kyrkan, trevligt. Nu på torsdag åker Fia på skolresa till Gotland. Jaja! Man behöver inte vara rädd för att bli sysslolös 🙂

Efter kvällspasset så har jag bara 10 arbetsdagar kvar till semestern 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *