Det närmar sig!

Lördagens Sökträning gick väldigt bra! Eazy gillar verkligen detta 🙂 Och det kändes riktigt lyxigt att få träna hemma, istället för att åka många mil.

DSC03022

Fick tips på hur vi ska fortsätta träna med lösrulle och han fattade ”galoppen” på en gång! Duktig kille 😀

Jag har en enveten hosta som inte vill ge med sig! Inte ens dundermedicinen Cocillana hjälper 🙁 Man blir ganska trött av att inte få sova! Men i söndags chockade jag mig själv! Somnade på morgonsidan efter att ha varit vaken hela natten och sov till kl 12.30!!! Det har jag väl inte gjort sen jag var tonåring. Men jag behövde det nog 😉

Jenni tar sitt pick & pack, flyttar till Ekshärad och Jocke till helgen. Äntligen ar det löst sig för dom. Det innebär att vi helt plötsligt har ett hus på 7 r o k för oss själva. Vad ska jag göra med övervåningen, där 5 av rummen är??? Vi använder inte den alls, för den har varit ungarnas genom åren!

Nu har jag funderat 🙂 Ett rum är redan katternas och ett annat är kombinerat tv-rum/”bibliotek”. Så de 3 andra får bli ett gästrum, kontor och det tredje barnbarnens rum 🙂 Ska bli skönt att flytta upp leksakerna på övervåningen. Trappgrinden ska bort! Ska sätta kompostgrind in till ”kattrummet” och säkra matskålen 😉 Blir nog bra det här 🙂

DSC03094

6 sep så var vi på European Dog Show i Lilleström. Som minne så skulle jag köpa en rosett, för vi lär aldrig mer komma på en sån stor utställning igen. Tyvärr var de slutsålda! Riktigt dåligt och det påpekade jag och säkert flera med mig. Men det gick att beställa! Så igår efter 10 v så kom den!

DSC03050

Marita tappade sin mössa när vi tränade Sök! Men den kom Eazy stolt med förut när vi var i skogen 🙂

DSC03088

DSC03042

DSC03054

DSC03052

DSC03063

Hundarna har fått sträcka ut i full galopp över ris,stock, sten och i vatten!

DSC03071

DSC03077

Mayo <3

DSC03067

Undrar vad de tittar på? I varje fall inte samma sak 😉

Märkligt väder vi har! +6 när jag for hem från jobbet vid 22-tiden igår. Minus imorse och dimmigt. Sen soligt, har varierat lite med moln. Sen har det kommit skurar med snöblandat regn. Man skulle kunna tro att det är april och inte mitten av november.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *