Dörröppnare…

Det har varit min uppgift idag. Hundar som springer in och ut. Katter som inte vet om de ska vara i källaren, sovrum, badrum, inne eller ute. Vore väl ingen sak om de kom in/ut samtidigt, men nejdå! det vore alldeles för smidigt. Mycket bättre att göra det med ca 30 sekunders mellanrum.

Men man får väl se det positiva i det, man är ALDRIG sysslolös när man har djur och det blir väl kanske nån slags träning för en annan 🙂 Gäsper har varit en riktig ligist idag, busar med allt, men nu har alla 5 somnat 🙂

Vi har sorg i familjen, Lindas marsvin Ozzy hittade hon död i sin bur igår 🙁 Det måste ha gått väldigt fort och smärtfritt för han låg vid sin höhäck men hö i munnen. Nu är det bara Pysen kvar och jag tror inte det blir några mer ”grisar”, men man vet aldrig.

Får se om vi hinner släppa ihop Blaze med de andra hundarna under helgen. Jag jobbar och ”ihopsläppet” vill jag göra när det är ljust så man har koll på läget 🙂

Och jag fortsätter att grunna ut hur jag ska göra med träning och tävling av hundarna.Tråkigt om alla timmar jag och Smali lagt ner på träning går om intet också, han som älskar det här. Jag kanske får skriva en lista med för – och nackdelar 🙂 Ja! det löser sig så småningom.

Just nu är det så tråkigt för man kan inte spåra för all snö och det är så halkigt så det hjälper inte med broddar en gång och man är livrädd att hundarna ska göra sig illa. JAG VILL HA VÅR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *