Dra täcket över huvet!

Det gjorde jag i morse och somnade om och där skulle jag ha stannat kvar 😉

Nätterna har varit hemska pga hostan, men inatt har jag sovit skapligt. Men den drog igång på morgonsidan. Jag gav upp och gick upp vid 6.30! Men sen tänkte jag – Fasen heller! Vad ska jag upp och göra, försök somna om! Och det gjorde jag och det skulle jag ha fortsatt med!

Kom ner på förmiddagen och kände mig utvilad 🙂 Hundar och katter fick en sen frukost och släpptes sen ut. Efter en stund vill hela ligan in igen och det är min tur att få på mig kläder.

Kommer ut från toan och där står Mayo och Eazy i hallen och ser bedrövade ut. Går in i köket och ser att Mayo spytt upp all sin mat på mattan och Hilma sitter och pillar i det 🙁 Bort med kattan och får bort spyorna! Mattan hamnar i badkaret för skrubbning. När jag står och skrubbar som bäst då kommer Immy & Hilma på bredställ och i badkaret! Får undan blöta, busiga katter och till slut är mattan ren.

Förbereder min frukost, men ska hämta en sak i källaren. Kommer upp och då har även Eazy spytt upp all sin mat! SUCK!!! Dock inte på nån matta och ingen katt som pillar 😉 De måste ha snott nån sork av Immy, för det såg lite skumt ut!

Då var det nära att hundarna hamnade i hundgården, katterna ute och att jag kröp under täcken igen ;-P Men resten av dagen har varit ok! Hostat lite, rösten är inte ok, men med vila även imorgon så borde jag kunna jobba på fredag 🙂

dsc01829-001

I söndags orkade inte gamle Prickens bakben nått mer, så han fick flytta till kaninhimlen <3

Planen var att om Nyman skulle bli låg/ledsen, så skulle han få flytta till Linda och bli granne med Jossans kanin Boris. Och mycket riktigt, på måndag var han inte alls sig lik. Syntes så väl att han inte mådde bra av att vara ensam 🙁

Men jag klarade inte av att låta honom flytta! Ett stall ska inte stå tomt och jag skulle sakna Nyman. Så det vara bara att leta ny kompis och jag fick napp ganska omgående.

15129958_1127601764002597_405780634_n

Så igår var jag och hämtade denna lilla kille 🙂 En Gotlandskanin på 12 v! I stamtavlan heter han Köpstadgården’s Bailey, vi får se om det blir ett annat namn.

15045622_1127619837334123_1194855524_n

Och här är mamma Doris och några av syskonen 🙂 Pappan var en stor, ståtlig kille och hade samma blåa färg som syskonen.

dsc02044-002 dsc02049-001

Nyman inspekterade Bailey och buren noggrant 🙂

dsc02051-001

Tror inte han får ont om plats i sin ”bur” 😉

dsc02056-002 dsc02057-001

En liten mus satt och kikade på honom på andra sidan buren!

I förmiddags när jag kom ut i stallet så var maten uppäten och det syntes att det nya hemmet var inspekterat. Och Nyman mötte mig glatt som vanligt 🙂

dsc02078 dsc02074

I kväll var det dags att möta nästa familjemedlem! Hilma! Hon tyckte det var lite konstigt att det var nät in till Nyman.

dsc02080-001

Visst är han söt <3 Nyfiken och framåt! Detta kommer att bli bra 🙂

dsc02072-001

Hilma har varit riktigt i farten idag och äntligen intog hon viloläge 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.