En gång om året…

Gruvar jag mig rejält! Det är när jag ska på den årliga undersökningen hos tandhygienisten. Hon är jättebra och inte alls hårdhänt. Men det här att ha en människa ”grävandes” i munnen gillar jag inte. Det gick bra denna gången också, så nu är det 1 år kvar till nästa gång, bara 520 kr fattigare 🙂

Har lyst igenom äggen igen. Eftersom Rosa puttar ut ett ägg typ varannan dag ur redet så kanske det är nått fel. Ett hade spruckit och det hade hon puttat ut, sen var det 2 som inte var befruktade, så nu ligger hon på 8 ägg 🙂                                        Hon har ett helsikes humör och vaktar sina ägg noga, även mot mig. Så nu har jag lite minnen av henne på händerna, snabb är hon också, duktig höna! Men ont gör det 🙂

Det är häftigt att se kycklingarna röra sig inne i äggen 🙂

Rensat rabatter har jag gjort och imorgon ska trimmern fram för Jenni har klippt gräsmattan idag.

Smali! Kungen av Nystuga 🙂

Busfröt Iko!

Snälla matte! Kan vi inte busa liite till 🙂

Nu ska jag slappa med en ny deckare, hoppas att den här är lika bra som den förra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.