En ny dag!

Och det är en av de bättre på på flera dagar 🙂 Har gått och lallat runt hela dagen! Hundarna har fått klo -och pälsvård och jag säger bara det – Aldrig mer en långhår, korsade fingrarna ifa 😉 Men de fäller minimalt mot vad jag är van!

Eazy & Mayo är ju roliga, tar med klotången ut, de springer och leker på gräsmattan och jag frågar vem som vill bli fin först? Jäkel vad de springer! Eazy var snabbast upp i soffan och lägga sig, haha 🙂 Ingen sak när de tävlar om vem som ska få klippa klorna först!

DSC05853

Samling på trappan!

DSC05656

Mayo på bryggan häromkvällen! Undrar vad många timmar de spenderar där?

Mina ruvande hönor brukar inte vara samarbetsvilliga! Hopplösa att flytta! De protesterar högljutt och oroligt! Men det går hårt åt äggen när de andra vill värpa i samma rede och inte hönan är nog tuff att vakta redet. Även kycklingar kan bli ihjältrampade!

DSC05855

Ett ägg har gått sönder, så jag chansade även denna gång på att flytta hönan till stallgången. Ingen protest, ser mest lite fundersam ut! Detta går förhoppningsvis bra 🙂

DSC05854

Kycklingen ser faktiskt ut som en höna 😀

DSC05803

Mayo litar jag inte på i skogen, så han får vara kopplad när han inte har en uppgift!

DSC05796

Hm! Han som ALDRIG missar en endaste vattenpöl, dike, sjö osv och bryr sig inte ett smack om färgen på vattnet ;-P

DSC05809

Jag tog en paus, hundarna fick träna Platsliggning i 5 min!

DSC05820

I väntan på…

DSC05831-001

Godistallen 🙂

DSC05813-001

Fina pojkar <3

DSC05780

Den ena äter gräs som en ko!

DSC05770

DSC05840-001

Och den andra springer 😉

DSC05826

Han växer till sig 1 1/2 åringen 🙂

Körde ett lydnadspass med Eazy och vi fick till en väldigt bra fokus och attityd! Kändes så bra 😀 Även med Mayo, men han slarvar! Man får skratta mycket för han kör ”All in”, haha 🙂

En riktigt bra dag! Det kanske är så här mina dagar ska se ut? Ingenting som belastar! Endast att jag har haft hundarna kopplade! Eazy går ju oftast lös och Mayo har jag bundit fast runt midjan med Eazys koppel och då har jag armarna fria 🙂

Imorgon ska Linda & Laukur tävla, ska bli spännande 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *