En tung dag!

Igår kväll fick jag reda på att inte goa M finns bland oss längre! Helt ofattbart! Många tårar har trillat/trillar ;-(

Träffade henne på en hundutställning första gången! En lugn, mysig norrlänning med härlig humor, som jag fattade tycke för på en gång 🙂

Vi hade båda hundar fr Vallgården och hennes Saga är kullsyster till Mayo. Vi gjorde upp att vi skulle försöka träffas ivf 1 ggr/år. Jag bor i vä Sverige och hon bodde på den östra sidan.

Vi försökte träffas i mitten av landet på några utställningar. Alltid lika trevligt 🙂

Sms, chattkontakt och fb har det blivit under åren. Inte ofta, men emellanåt! Hon var en helt fantastisk konstnär och ifjol sommar hade hon en utställning i mina trakter. Var där för att titta på hennes vackra tavlor och dagen efter hälsade hon på här hemma innan hon for hem.

Vi satt på bryggan, filosoferade med fötterna i vattnet och gjorde upp att vi skulle försöka få till en träff även denna sommar. Hastig sjukdom satte stopp!

Himlen har fått en underbar ängel <3 Hoppas du har obegränsat med dukar och färg där uppe, så du kan fortsätta måla dina vackra tavlor. Självklart har du hundar & katter runt dina fötter och hästar strax intill!

Tänker på J, dina barn, hundar & katter  som har en mycket tuff tid fram för sig<3

DSC03945

Men jag har ett minne av dig hängande på min vägg, som jag älskat från första stund! Tack för att jag fick den 🙂 Vila i frid M! Du är saknad <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *