En tyst dag!

Efter att jag fick min whiplashskada -96, så är jag väldigt beroende av att få ha mina tysta, lugna dagar! Är mindre stresstålig och mer ljudkänslig!

Idag är det en sån tyst dag! Har satt mobilen på ljudlöst! Är det nått viktigt, så får folk höra av sig igen 🙂 Är lite av en ”ensamvarg”, trivs ypperligt i mitt eget sällskap ihop med djuren! Man behöver inte prata med dom jämt, de förstår så väl ändå vad man menar 🙂 Och skogen är ju en lisa för själen!

DSC00721-001

Tog med mig hundarna nån timme till skogen! Testade sjön, men det var för jäkligt att gå där! Men Eazy tog sig fram 🙂

DSC00697-001

Inte ett enda färskt spår såg vi i skogen! Tidvis gick snön över mina stövelskaft! Var liite avundsjuk på Eazy som gick på skaren 😉

DSC00681-001

Spanar in Mayo som valde en annan väg…

DSC00706-001

Den var helt klart jobbigare än vår 😉

DSC00713-001

De stora klippblocken är roliga!

DSC00715

Maysan <3

DSC00709

Underbart att sitta på en stubbe i skogen och bara MÅ ihop med de bästa fyrbenta 😀

DSC00725-001

Så här fin blir man efter sorkjakt i en gammal höbal 😉

DSC00732-001

Detta resultat gillar jag 🙂

Nu har vi laddat batterierna, för imorgon kommer Jossan och ska sova över 😀

Igår var jag på fotvård! Så skönt att slippa ha ont varje steg jag tar 🙂

Eazy blev anmäld till European Dog Show 2015 igår, som är i Lilleström, Norge i september! Hutlösa priser! 590 kr i anmälningsavgift om man anmälde innan 1 feb! Väntar man tills 1 juli så kostar det 940kr!!! Har läst på fb att många inte kommer att ställa när det är så fruktansvärt dyrt!

Jag har ju ganska nära dit och det är troligen enda gången i mitt liv som jag åker på EDS! Ska bli spännande och se vad domaren tycker om ”korven” 🙂 Mayo gillade inte lokalen och alla hundar när vi var till Lilleström sist, så han får njuta av husses sällskap 🙂

Har en off utställning till inplanerad till Eazy! Solvalla i augusti! VHKs rasspecial är där! Maria och jag planerade in den resan redan i somras! Så jag är hejarklack för henne och Katla på rasspecialen, sen ställer jag Eazy på Kennelklubbens utställning 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *