En vandrar vidare & en annan föds!

Idag har vi haft både sorg och glädje.

Min lilla knäppa höna Isabella låg död imorse, det var väntat. Hon var inte sjuk, men från det hon var kyckling, så var hon lite knepig. Hade olika ryckningar, väldigt sävlig och värpte aldrig ett endaste ägg. Men hon var livvakt åt kycklingarna. Så fort en höna fått kycklingar så höll hon sig i närheten och hade stenkoll på dem 🙂 Hon följde mig jämt. Nu blir det tomt i stallet.

Men en ny liten kyckling har sett dagens ljus idag och nu väntar jag på att de andra 3 äggen ska kläckas 🙂

Har städat åt hönsen och SvenHarry idag. SH fick vara ute och hoppa runt på gården ett tag. Men efter 1tim då ville han in igen. Lättvindig kanin, tar sig en tur lös på gården och går på lådan 🙂

Nu minskar det på barn igen. Fia åker snart till Sunne och imorgon åker Jenni till Hällefors igen.

Jag tog inte ett endaste kort på rasspecialen i Askersund, total hjärnsläpp. Men Linda hade nån bild på Strax & Smali som jag fick.

Strax, Linda, jag och Smali. Kollar man noga så ser man vad min ouppfostrade hund gör mot sin bror, lipar 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *