En ylande/skällande kör!

Och en katt, Gäsper som går med hela blodspåret som ett störande moment. Inga problem för Smali, djup koncentration hela vägen. Duktig kille jag har 🙂

Zixten och Iko förde ett helvetes väsen och när vi kom ut ur skogen med en skrikandes katt i släptåg, fulla fickorna med färggranna snitslar, så man såg ut som en julgran. Då undrade hundarna hos grannarna vad i hela friden som kom och det måste de ju tala om för husfolket att här händer det saker 🙂 Hoppas ingen försökte ta en sovmorgon 😉

Fixat en del telefonsamtal bla har jag ringt en annan som ska få trimma rumpan på Zixten så han blir fin. Nacken la in en protest efter att jag hade fixat det mesta på honom. Så på torsdag em ska han bli fin 🙂

Nu blir det jobb i 2 dar innan min 3 ledighet som redan är fullbokad med några trevliga saker 🙂

Vad roligt det vore om nån likasinnad bodde mer eller mindre granne med en så man hade en träningskompis. Nu får jag åka ca 8 mil tor om jag ska träna hund, inte kul alls. Men så har det varit i alla år och vi har ju klarat oss ganska bra ändå. Men det är alltid kul med lite inspiration från andra 🙂

Jag vill ha en ”sån”, nån gång i framtiden. Gud va kul det vore! Drömmar måste man ha 🙂 Och när den dagen kommer, då berättar jag vad en ”sån” är 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.