Fick ett sms…

Igår kväll när jag jobbade.

” Din hundjävel sticker direkt han kommer ut. Och när jag säger till honom så glor han bara på mig eller ignorerar mig ”

Det kom från Fia och gällde Iko 🙂

Det är så att jag brukar kasta ut torrfoder i den stora snöhögen så de har nått att göra. Troligen så fanns det kvar endel, så lilleman hoppade över staketet och letade vidare. Just det! Staketet, troligen har ”grindstolpen” knäckts av Ikos hoppande/gungande över staketet, det är nedtryckt, så Zixten vågade nästan följa efter de andra igår. Därför har jag även satt dit kompostgrindar och hoppades på att det skulle stoppa Iko. Nänä! det gick han inte på, nu hoppar han på andra sidan istället 🙂 Men ”vitingarna” smiter inte i varje fall, peppar, peppar.

Imorgon ska jag vara ”barnvakt” hela dagen, Blaze kommer. Hur ska han klara sig utan matte & husse en hel dag? Hoppas inte ”vitingarna” inte hittar på för många hyss bara 🙂

Hoppas jag även kan anlita nån som kör bort snön så jag tar mig till dynghögen, vår traktor är för liten, den klarar inte av så stora snömassor. Det behöver verkligen städas i stallet. Tyckte det var lite synd om hönorna att bara vara i boxarna, så de har fått vara i stallgången också. Kan ju säga som så här! höns är inte rumsrena, tyvärr 🙂

GRATTIS PAPPA! 68 år ung idag / Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.