Fixat och donat lite!

Gårdagen gick i bla APT på jobbet, agera chaufför åt sonen och döm om min förvåning när jag tittade på klockan  och jag upptäckte att jag sovit till ca 9:45! Ojoj! Det är mycket sällsynt! Och dagen kändes väldigt kort 😉

Lady Pinky Paw

Lilla fröken Lady P, som jag kommer att kalla henne 😉 Sa ett endast mjau under bilresan hem till Henke, annars låg hon bara lugnt i buren. Redig flicka det! Och hon verkar redan ha funnit sig till rätta 🙂

Jag har uppdaterat ”fliken” PLANER! Har blivit lite ändringar där 🙂

Har beställt de nya bruksreglerna, min bok har några år på nacken. Även ett täcke till Mayo. För ska våren fortsätta att vara så här kall, så får han ha täcke när han väntar på sin tur på kursen.

Att klippa klorna på Mayo är inte helt lätt! Det beror på den där ”propellern” där bak! Står han upp, då har jag svansen i ansiktet hela tiden, ligger han ner, då kan jag ivf ”låsa” den under honom 😉

Har tränat Mayo på sitt, ligg, stå! Det tyckte han var kul och duktig är han 🙂 Får be Jenni filma nån dag! Det där med fot position får vi jobba på! Han är som en glad gummigubbe och jag ska vänja mig vid att belöna på ett annat sätt. Men det fixar vi 🙂

Plockade fram apporten förut. Mayo tycker väl inte att den är lika kul som Smali, men den senare älskar ju att bära saker 😉 Zixten sprang runt med den stolt 🙂

IMG_2851

Hönsen är duktiga på att värpa 🙂

IMG_2852

Men redena duger inte till alla! Buren i stallgången gillar en …

IMG_2853

Och nån annan under ”landgången” in till ena boxen 😉

IMG_2854

Ute i solen och njuter!

IMG_2898

Mayo har ett litet problem! Han klarar hopp över staketet, för att ta sig ut! Men tillbaka är svårare, få då lutar marken och han får snällt vänta tills nån släpper in honom igen!

IMG_2858

Tog med mig dårarna på en tur i solen, så de fick göra av med lite energi! Och det har de oftast gott om 😉

IMG_2884

En tur på sjön blev det också! Inte så kallt som jag trodde! Och dessa två berör det inte alls 😉

Nu strax åka till jobbet för ett kvällspass och imorgon börjar jag kl 7, sen tar vi helgen 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *