Full sprutt!

Har jobbat, kommer hem till MYCKET glada vovvar. Man skulle tro att jag varit borta i evigheter 🙂 De har inte vant sig med att jag jobbar än.

Var tvungen att åka och tanka bilen + några dunkar diesel till traktorn. För nu lovar de ju ju fint väder igen, så vi chansar på att göra ”slåtthanna” och hoppas att vi får in allt.

Eftersom Smali skulle blivit förtvivlad om matte åkte ifrån honom igen och Iko odräglig, enl gubben, så fick de följa med, som vanligt 🙂

Vi är lata idag, ingen vill/orkar laga mat, så det blev att beställa sallad att ta med hem. Medan vi väntar på att det ska bli klart, så tänkte jag ta ut hundarna en sväng. Inga koppel med! Jaja! Mina gossar och jag har ganska bra kommunikation så de fick gå lösa, en och en, för säkerhetsskull.                                      Så nu har vi knallat runt i järnvägsparken i Charlottenberg, tittat på en massa kajor och människor.Och de skötte sig perfekt 🙂

Imorgon är planen, eftersom jag har ledig dag, att jag och de vita pojkarna ska gå på kantarell jakt. Hoppas att jaktlyckan är god 🙂

Men de har varit på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *