Fullt upp!

Kom upp imorse och självklart var Ikos sko borta. Har inte hittat den än 🙁 Sätter på nästa sko och släpper ut hundarna. Jag sätter mig på trappan för en morgon rök. Efter ca 3min kommer Smali överlycklig med en blå sko i munnen och vill ha beröm, i hälarna på honom kommer Iko skolös, suck!

Faktiskt! Jag har gett upp om dessa skor och bandage. ”Såret” är torrt, fint och han haltar inte mer än när han hoppat över staketet och springer i gruset ute på gården efter Gäsper. Va fasen är det för ett litet pussande, glatt monster jag fått i huset 😉

Jag som lovat Smali, ingen utställning i år förutom inoff i Arvika. Men nu har Eva-Liz satt ”griller” i huvet på mig och påstår att Smali inte förstår ändå vad jag pratar/lovar honom 😉 Jag och ”Smalan” som vet vad vi tänker 🙂 Ok! Vi 2 får ta ett lite prat om det här, vill han äntligen gå på utställning, självklart ställer jag upp 🙂

Har suttit still 4 tim på jobbet med ATP, lite ”utbildning” som var mycket intressant mm. Men man blir helt mörbultad av att inte få röra sig.

Efter ”jobbet” har jag suttit i telefon non stopp, ett samtal är kvar,om vi inte tar det imorgon. Men med en inlagd mamma och även pappas sambo på samma sjukhus, så blir det ”lite” telefonprat, så alla blir informerade av hur läget är.

Jag är så himla glad för Carro & Birgittas skull, Ilex är röntgad HD:A/A & ED:0/0. Fast jag egentligen inte har nånting med det att göra,så har jag varit så nervös. Nu håller vi tummarna för resten av kullen 🙂

På fredag ska Smali och jag få träffa Nikki med matte Jolin 🙂 Det är den enda valp i kullen vi inte träffat än, ska bli så kul 🙂 Tila & Nicole kommer också 🙂 Vet en pappa som kommer att vara helt slut efter att ha försökt passa sina döttrar. För vad han sov efter han hade busat med Tila & Sunna sist 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *