Fy, va det är halkigt!

Men jädrar vad kul det är att springa fort 🙂

Trodde det skulle vara ett bättre väglag på min favorit väg, men icke. Men hundarna har fått härjat runt i 1 tim 🙂 Det är ytterst sällan man möter en bil där jag går, men idag mötte vi grannen på en raksträcka.Hundarna sprang ca 30 m före mig och när jag kallar in dem så vänder de på en 50 öring och kommer i full galopp, även Zixten. Vad nöjd man blir 🙂

Medan jag och grannen pratade så passade hundarna på att jaga sork 🙂

Iko på spaning.

Hela ligan samlad,Iko har fått en enorm päls och vad grov han blivit 🙂

Alla hundarna har blivit borstade och den som behöver det mest, Smali, tycker det är så tråkigt och Zixten älskar det 🙂 Har fått bort så mycket päls på Smali men det märks inte alls, inte konstigt att han helst vill ligga ute 🙂

Klo klippning blev det också, så nu är pojkarna fina inför helgen 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.