Grattis! Linda 22 år idag :-)

Trodde i min enfald att hundarna skulle vara trötta efter några timmar i hundgården. De har varit där idag när jag jobbat, tyckte det var synd om dem att vara inne i det vackra mild vädret.

Tji! Fick jag! Det är fullt ös 🙂 När jag kom hem så var Zixten och Iko i hundhuset, Smali var den som var trött eftersom han hade vaktposten som vanligt. Zixten har kommit på att köldridån inte är farlig längre 🙂

De måste ha sovit ganska mycket för som sagt, här busas det för fullt. De är inne nån snabbis för att kolla vad jag gör, men annars har de varit ute hela dagen.

Ringde ena grannen för att höra om de fört nått väsen på fm, men de hade inte hört nånting, va bra! Vill gärna ha reda på om de gör det när jag är borta för då måste vi jobba bort det. Har inte haft några problem med det förut under åren, men man vet aldrig 🙂

Och nästan inget förstört i hundhuset, såg bara 2 små vadd bitar från ena bädden och med den erfarenheten man har av hundarna så vet jag vem boven i dramat är, Zixten, vår obducent 🙂

Tror aldrig jag haft en så energisk valp som Iko nån gång förut. Kärt barn har många namn och han heter bla ”Den galopperande gäddan, ”knyttet”, ”jävla valp jävel” är det visst nån som säger ibland också 🙂 Han sover inte mycket dagtid, han hinner inte med allt bus då, livet leker och allt är kul 🙂 Men jag har bara varit uppe 1 natt med honom, annars sover han fr ca kl 21:30 – kl 8:30, inte illa 🙂

Zixten åker strax till Sunne och jag tar nog med mig ”vitingarna” till Arvika imorgon. Måste köpa hönsmat och så ska vi promenera i stadsparken och se på änderna i ankdammen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.