Har fått en idè…

Får verkligen hoppas att den fungerar, men det är upp till resten av familjen att ställa upp, annars går det inte.

Jag sköter allt vad det gäller djuren och allt annat som det är för tillfället. Zixten vill vi ju ska bo kvar, det måste ju finnas en lösning på det här. Och nu har jag kommit på när det är som minst tjafs här. Jo! När hundarna varit på delade promenader 🙂 De har fått lite egen tid och är nöjda och belåtna.

Så med barmark och egna promenader tror jag vi löser mycket. Nu är det upp till familjen om de ställer upp på att ta med sig Zixten, vilket jag inte tror blir nått problem. Jag tar mina hundar och får det lugnt och skönt, slipper irritationen av allt gnäll och att de triggar varandra. Och förhoppningsvis snart får mer tid så vi kan göra det som är kul, dvs träna 🙂 Slipper jag en massa måsten, då kan man ju njuta av tillvaron.

Tror ett veterinär besök får stå på agendan också, ibland inbillar jag mig att han har ont nånstans. Men så mycket som jag har kollat igenom honom så bara ligger han där raklång och njuter 🙂 Hittar ingenting.

Nu håller vi tummarna att det här fungerar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.