Har köpt en mansgris!

Nu är Andreas och 2 tupp kycklingar i himlen 🙁

Och Åskar med 2 Isbar flickor, det blev visst en ”liten” blandras flicka med också, har flyttat in 🙂 Och han tror att han är guds gåva till hönsen!                   Fasen! De hann ju inte ut ur buren innan han ”satte på” dem.

Han tar verkligen för sig, 14 hönor och han ensam tupp. Där han kom ifrån var det konkurrens om flickorna och det syns på honom.

Som sagt de bara gick ur burarna, började äta och putsa sig med en gång och Åskar gol för fullt 🙂

Mina flickor undrar vad i fridens namn jag dragit hit för en mansgris! Andreas var en gentleman mot sina flickor och jag hoppas att de sätter Åskar på plats snart. Han kommer väl på att han är ensam om dem 🙂

Jag sparade en svart tupp kyckling, för han jag köpte Åskar & Co av var intresserad, vi får väl se hur det blir, men kvar blev han 🙂

Namnet Åskar fick han efter min morfar och gammelmorfar, fast stavat med Å i stället för O. Jag har ju Ellen sen förut och hon är döpt efter mormor 🙂 Nu är det bara att komma på namn till de nya flickorna, en ska heta Lilli och en ev Ålga 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *