Hm! Hur ska detta sluta?

Ni som följt Hilmas upptåg sen hon flyttade in, vet ju att allt kan hända runt henne 😉 Tänk er nu Hilma som läromästare till Tindra!!! Ja! Det blev namnbyte!

Jag hade ju en tanke med att skaffa en kattunge nu! Det var att Immy som är så lugn (blev det med åren ;-)), cool, vårdande och uppfostrar alla med vänlig tass, skulle fostra en unge innan hon blir för gammal.

Hon tittar på Tindra och ser ut som om hon tänker – Jaha! Ännu en unge i huset! Hon bryr sig inte så mycket! De hälsar, Immy accepterar henne fullt ut, men gränsen går vid att dela matplats samtidigt! Tindra får snällt vänta på sin tur 😉

Hon är ju Drottningen av Nystuga och då får man lite mer fördelar <3

Igår kväll var det flugjakt som gällde för Tindra! 2 blomkrukor åkte i golvet! Hon plockade även ner lite grejer från hyllan på badrumsskåpet! Sen sov hon gott!

Tyvärr!!! För idag/natt kl 02.45 blev hon såå kelsjuk! Hilma är intensiv med att få ligga på armen, dregla, nagga och spinna. Men hon ligger still! Inte Tindra! Hon går som en elvisp på mellanläget runt huvudet! Trampar i håret, tuttar på öronen, spinner, gnuggar, naggar näsa och det går varv på varv i ganska god fart!

Kl 5 gav jag upp! Lika bra att gå upp och 10 min senare var jag ute i sjön och simmade. Tyst, varmt, spegelblankt och helt ljuvligt 🙂 Tindra gick som en racer i rabatten 😉

Hilma har skrämt Mayo, så han är lite skeptisk för katter! Utom Immy förstås 🙂

Hon kan ligga helt avslappnat på golvet och när han går förbi, så kastar hon sig runt närmsta ben, haha 🙂 Tindra däremot gillar han skarpt! Där har hon fått en egen väktare 🙂 Han följer henne hela tiden, men skvallrar även när hon gör bus!

Planen för kvällen var att Tindra skulle aktiveras med bus och upplevelser så hon sover hela natten 😉

Tänkte att hon skulle få gå 30 m ner till stallet och få vara med och natta kaninerna. Tyckte det var lagom spännande för henne! Hon hade en egen plan! Kommer studsandes från verandan, runt huset och till stentrappan på framsidan, där får hon syn på vår stora Ask.

Innan jag hinner reagera så har hon klättrat ca 3 m upp med svansen som ett kvastskaft! Såg väldigt belåten ut med sin bedrift! SUCK!!!

Försöker locka ner henne, men då kommer Hilma och rusar upp i trädet! Hon som har världens balans och jagar fåglar i full storm, 8 m upp från gren till gren.

De klättrar högre upp och jag springer efter stegen!

När jag kommer tillbaka efter några minuter så möter jag detta!

Det skulle visst till bus högt upp i ett träd, då blev de lekkompisar och matte höll på att få en hjärtinfarkt!

Och en infarkt till!!! Då Tindra visst tyckte det var skitkul att klättra och sen lade sig tillrätta på en gren.

Eazy sov sig igenom mattes ”hysteri” 😉

Hilma & Tindra avslutade kvällens bus med gemensam kvällsmat 🙂 Undrar vad de hittar på imorgon? Tindra tycker verkligen Hilma är häftig och ska hon lära lillan allt hon kan, då får jag fullt upp 😉

Nu hoppas jag hon sover gott och länge imorgon 🙂 Hilma kommer garanterat ta med henne på äventyr 😉 Och husse har smält som vax för denna fröken 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *