Hoppa på nytt och pirrig väntan!

DSC02561

Det var inte Gäsper denna gången heller 🙁 Tror det är samma katt som den förra tipsaren också sett. Den här är grå med vita tassar och haklapp, Gäsper är gråmelerad.

För ett tag sen så blev jag tillfrågad om jag kunde vara handledare på en kurs på klubben nu i vår. Funderade lite och tackade ja! Har aldrig gjort nått sånt förut och aldrig ens haft nån tanke på det. Jag är totalt värdelös att förklara saker, fråga bara min ungar, haha 😉 Men jag kan visa hur jag menar 🙂

Nu är det så att jag efterlyst typ en fortsättningskurs för oss som gått Appellkursen. Har gått den flera gånger med olika hundar och vill ju komma vidare. Men ingen sån kurs har det blivit!

När jag blev tillfrågad att bli handledare, så antog och fick även det intrycket att detta var också en Appellkurs. Nu är Anneli (instruktören) en riktig luring, så först efter att jag tackat ja, så fick jag reda på att det var just en sån kurs som jag efterlyst länge. Haha! Jag får lära mig av kursdeltagarna istället 😉 Ska bli riktigt kul och upplägget gillar jag 🙂

Igår var det Inspiration -och Fortbildningsdag på klubben för instruktörer och handledare. Det var Lollo Abrahamsson som höll i den, samma som höll i Brukslägret i höstas ihop med Stefan.

Det blev en kanondag 😀 Mycket tänkvärt och många skratt 🙂 Hjärnan var full när jag for hem på eftermiddagen och kroppen sliten av att sitta still en hel dag.

DSC00865

DSC00903

DSC00889

DSC00916

Hann ut med hundarna och Immy en sväng innan det blev mörkt! Skönt att få röra på sig! Och hundarna drog järnet 😉

DSC00838

Sorkjakt!

DSC00793

Det har lovats strålande sol i flera dagar, inte har den hittat till vä Värmland! Men det är vår i luften ändå! Igår flög årets första kanadagäss förbi 🙂

DSC08857

Farbror Zixten mår som en prins i Ekshärad hos Jenni & Jocke. Får ALL uppmärksamhet själv och är dagbarn hos Jockes föräldrar 😀 Han visade inget intresse av att vilja följa med oss hem när vi var där i lördags och det är ett gott betyg. Så han är kvar hos dom på obestämd tid 🙂

DSC00919

Immy på väg hem över sjön! Har varit och hälsat på grannen på andra sidan.

Idag har Eazy HD/ED röntgas! De på veterinärstationen fick många pussar innan han somnade 😉 Nu är det några dagars pirrig väntan på resultatet! Bilderna såg bra ut 🙂 Men jag är ingen avläsare, så vi håller tummarna!

DSC00922

Så nu är han trött! Inte många knop idag! Att få en spruta rakt in i lårmuskeln reagerade han inte alls på! Det har alla andra hundar jag haft gjort! Det som har varit en katastrof enl Eazy idag är att han inte fick frukost 😉 Och vikten var 22,2 kg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.