Hostar och nyser…

Har nog blivit smittad av Christina för hon ”skäller” värre än en bandhund 🙂

Andreas provade igen 🙁 Men jag hoppas han fick sig en rejäl minnesbeta, det verkar så i varje fall. Han går undan när jag kommer, men det otrevliga är när han sitter på pinnen. Har ju inte ögon i nacken, som ungarna trodde jag hade när de var små 🙂 Han kan ju få för sig att attackera mig när jag vänder ryggen till.

Har förvarnat Lisa om att det är mycket troligt att jag kommer och hämtar en ny tupp ganska snart.

Iko har verkligen varit bedrövlig idag, men nu är repen sträckta 🙂 Körde ett träningspass var på Smali & Iko, det blev lugnare då 🙂

Jenni och Zixten har åkt till Sunne och Andreas (svärsonen) har åkt hem. Det har varit en sån där dag så besökare har avlöst varandra, men nu är det som vanligt igen 🙂

Och så var det ev nytt tupp namn, har ju döpt dem efter svärsöner. Jocke fick vandra vidare för han föredrog ju Andreas framför hönorna. Men Patrik är ju ett fint namn 🙂 Linda & Patrik har kompisar som döpt sin tupp efter honom, men det spelar ingen roll om det finns 2, eller hur 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.