Hunnit med en del idag!

Henke har åkt tillbaka till Uppsala på morgonen, nu ses vi inte förrän till midsommar 🙁

Jag har fått undan disk och tvätt, men det är snart lika mycket igen. Rabatter är rensade, inte alla, men de som såg värst ut. Smali har legat med huvudet i dem så jag inte ska missa att han är med 🙂 Och Iko drar ut allt ogräs över hela gräsmattan.

Jenni klipper gräsmattan och jag kan lova att Iko tycker det är kul. Först tog han sig ett dopp och sen har han sprungit som en dåre i ”utsprutet” på gräsklipparen, gissa hur han såg ut 🙂 Helt fascinerad av allt gräs, skitunge!

Han har fått sett trimmern för första gången i sitt liv och det var också en höjdare. Han har gått som en skugga efter mig och gör utfall emot den, till slut efter att jag bara sagt nej hela tiden, så stängde jag av så han fick undersöka den grundligt. Sen var den inte riktigt lika rolig längre 🙂

När jag kom hem från jobbet igår kväll så satt alla 3 hundarna ”burade” i hundgården. Linda, Patrik & Blaze var här och grillade. Det hade blivit nått tjafs mellan Smali & Blaze.  Iko hade varit för ”på” Blaze, så han sa ifrån och det gillar inte Smali. Så jag fick höra att de var döva när inte jag var hemma, så därför att få lite lugn så hamnade de där.

SvenHarry tycker katterna blivit ”ärtiga” efter att han hade dambesök. Så imorse fick jag ”rädda” Gäsper så att han inte skulle bli våldtagen av en kanin.        Men det är inget ”pang på”, nej då! han uppvaktar dem, låter som en symaskin och naggar dem på låren 🙂

Nu är det dax för mat, tvätta skiten av sig och fara iväg till jobbet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.