I sista minuten!

Har inte hunnit köpa julklappar eller mat! Så idag var det dagen D! Vi bor ca 1,5 mil från Charlottenberg och där finns ett köpcenter. Eftersom vi bor nära norska gränsen, så brukar centret vara invaderat av våra grannar i väst. Därför åker jag sällan dit, om jag inte måste. För man får inte ha bråttom när man ska handla. Tyvärr så är apoteket där och jag var tvungen att köpa avmaskningsmedel till katterna. Såg bevis på häromdan, att en kur behövdes.

Inte bara jag ska straffas att åka och handla, utan gubben fick snällt följa med! Skadeglädje! För han avskyr det lika mycket som jag 😉 Men så kom jag på, det är ju söndag och då är bolaget stängt. Det innebär betydligt mindre av våra grannar 🙂

Och så var det! Tror aldrig jag har sett så många svensk registrerade bilar på parkeringen förut. De brukar vara sällsynta.

Jag är väldigt effektiv när jag skriver nota. Börjar med den affär som är närmast ingången och sen skriver jag upp vad jag behöver i ordningsföljd, från det jag kommer in i affären. Då går det snabbt att komma ut! Vilket vi gjorde 🙂

Tyvärr så övertalade mig en apotekspersonal att köpa ett annat avmaskningsmedel mot vad jag brukar köpa. Stora tabletter som fick delas och det gillades inte av Immy. Inte ens med messmör på, så det var bortkastade pengar. Får köpa de vanliga till veckan, de är lätta att stoppa i svalget på dem.

Hem kom vi och julklappar har packats in. Plastgranen är framme och klädd. Tråkigt att man inte kan ha en vanlig gran, saknar doften, men jag är allergisk mot granar och fina täller går inte att få tag på.

IMG_7838

Jag och Fia har burit stolar mm och nu är långbordet nästan klart. Per och gubben har äntligen fått ordning på ljudet på tvn. Det behövdes en svärson för att få det att basa igen, med ev lite hjälp av gubben 😉

Har väl aldrig varit så ”med” innan julafton förut! Och det gillas 🙂

Tänkte skicka en liten julhälsning från Mayo till pappa Loke. Kan lugnt påstå att det där med tomteluva tyckte han var ”överkurs” 😉 Så fort han satt bra med luvan på och jag skulle ta bilden, då ryckte han den av sig, suck!

IMG_7837

Då tänkte jag att jag lägger honom! Då körde han hakan i golvet! Jätteduktig, men inte nu! Jaja! Luvan är på och det blev en skitbild 😉

Nu whiskey & cola,nötter och Så ska det låta. Nu basar det också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *