Ingenting blev gjort!

Och det känns ganska bra 🙂

Började dagen med som vanligt fixa alla djuren, frukost och utsläpp. Sen intog jag frukosten på trappan i solen, härligt!

Sen tänkte jag sola min bleka lekamen medan jag drack kaffe. Men jag blir ju så rastlös 😉 Sprang in och ut hela tiden, hämtade regelboken för bruksprov, mailade om en ev kurs, mailade en idè, gjorde inlägg som jag helt apropå kom på, dammsög mm 🙂

Smali gillar som sagt inte värmen, han mår inte bra av den. Sen har vi Zixten som  mår hur bra som helst 🙂

En tur till stan blev det, sonen hade lite att uträtta, jag skulle handla. När jag var klar och väntade på sonen passade jag på att åka till Djurvilan, begravningsplatsen för hundar och katter. Inte så många låg där och de flesta var nog ”glömda”, ingen begravd sen 2010. Men det var en fin plats 🙂

Middag på verandan när vi kom hem. ”Prat” med ungarna via chatt och telefon. Sen avslutas det mesta ute i det vackra försommar värmen.

Smali har börjat vakna till på kvällskvisten, stal bitstocken och fjantade runt på gräsmattan 🙂 Matte är slut för idag och tar snart kvällen. Imorgon en tur till Linda om inte bebisen har fått för sig att komma. Flera bebisar på gång nu, både två -och fyrbent. Men nu står det inte på innan jag blir mormor, så kul 🙂

Men om allt är ok! Så tigger jag mig kaffe av Linda imorgon, Smali & Blaze får busa. Sen är det besök hos Fia innan rallylydnadsträningen i Sunne ihop med bla Nicole & Tila 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *