Jag är rik!

I förgår så var jag ”barnvakt”, Blaze var här medan resten av familjen var i grannlandet för att shoppa bla blöjor. Vilken skillnad på pris! 4 limpor Loff och 8 pkt blöjor 107 nokr, det gillas 🙂

Smali var så glad att pappa Blaze kom så de fick busa av sig 🙂

Tog med mig dem till skogen innan det blev för varmt. När man svänger in på stigen mot skogen så ser man sjön. Det gjorde också Blaze, satsar i full karriär rätt ut i vattnet 🙂 Smali visade runt Blaze i skogen, för han har inte varit med oss där förut. När vi vänder hemåt, så springer Blaze iväg och nån sekund senare hörs ett plums! Han tog sjövägen en bit 😉

Smali & Blaze.

Grattis 5 åringarna på födelsedagen 24/5!

Gäsper 🙂

Immy 🙂

Fick 2 sms där det stod; Hej! Vi ser att Immy/Gäsper fyller år idag, vi önskar er en härlig dag tillsammans!

Hälsningar Agria Djurförsäkring.

Fick även ett när Zixten fyllde är, kul 🙂

Var till Sunne och hämtade hem Fia som jag inte sett på 3 v. Passade på att handla inför helgen. Skulle även få med mig ”lite” blommor och jord hade jag tänkt mig. Vi var till Granngården, där var det otroligt dåligt med blommor. Lite fick jag med mig och jordsäckar. Var till en handelsträdgård, herregud vilka priser! Sen blev det Coop, hittade en del, men inte allt jag ville ha. Men när vi skulle gå in och handla mat, då hittade jag mer 😉 Fia pustade och stönade i värmen, biltempen visade 39 grader ute. Så det fick bli en muta i form av mjukglass 🙂 Förstår inte det här,men INGEN gillar att följa med mig och ”titta” på blommor 😉

Hur vi fick plats med allt i min V70 begriper jag inte, inte ens en knappnål tror jag att jag hade fått in 😉

Jenni & Jocke kom hit efter att de varit i Arvika, meningen var att de skulle åka och hälsa på Josefin som de inte träffat än, inte Fia heller. Men Linda kom på att de kan komma hit i stället. Så nu fick vi ha hela ”ungskocken” här, senast var på påsk och då var ju inte Josefin född.

Medan jag gjorde middag, så gick de andra ner till sjön så att hundarna skulle få ta sig ett dopp. Men de tyckte det var så varmt i vattnet, så det var bara att försöka hitta div badplagg som kunde passa. Ingen hade ju det med sig, tror ju inte att det ska vara varmt i vattnet 24 maj. Men de kollade och det var 19 grader en bit ner 🙂

Smali var en riktig galning i vattnet förr, men nu så tar han sig bara en liten simtur för att svalka sig. Blaze däremot är inte klok, kastar sig från bryggan 🙂 Patrik tyckte att Smali behövde svalka ner sig rejält och ”buttar” av honom från bryggan. Det var visst skönt, för han simmade runt ett tag. Men sen fick även han en knäpp! Skitkul! Kastade sig hejvilt från bryggan 🙂

Gubben sa härom kvällen; Snälla lär inte Mayo att han också blir ett ”vattendjur”. Det är betydligt lugnare när de bara går ner och tar sig en avsvalkande simtur. Haha! Smali & Blaze lär nog upp honom 🙂

Och så var det, det där med att vara rik! Det gäller inte pengar. Utan jag har en stor härlig familj, ett gäng djur och bor som jag gör. Det är värt mycket mer än miljoner på banken, eller hur 🙂

Gräsmattan växer som ogräs, på tal om ogräs, jättefint just nu med alla fina maskrosor som blommar i den 😉 Den ska klippas ikväll, så det får bli ett varv med timmern innan det blir för varmt. Hade tänkt plantera alla blommor jag köpte igår, men orkade inte hålla mig, så det gjordes igår kväll 🙂

Nu ska här njutas i det vackra vädret, ikväll startar vi grillen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.